Ny Superliga-klub handler i Vejle

Silkeborg IF er i gang med at opruste til næste sæson, hvor klubben er at finde i Superligaen. Og første forstærkning er nu hentet i Vejle Boldklub.

Bisp skal et smut i Superligaen (Foto: Jens Dresling)
Bisp skal et smut i Superligaen (Foto: Jens Dresling)

Efter et års fravær er Silkeborg IF tilbage i Superligaen, og klubben, der har Peter Sørensen som træner, er i færd med at opruste truppen til det, der venter.

Således meddeler SIF, at klubben har forstærket sig med 22-årige Niels Bisp Rasmussen, der kommer på en fri transfer fra Vejle Boldklub.

-Niels Bisp Rasmussen er en ung stopper med stor erfaring, og han passer godt ind med de forsvarsspillere, vi har i forvejen. Vi ser ham som en spiller, der har niveau til Superligaen her og nu, men også har potentiale til at blive bedre. Samtidig har han en god karakter, som anførerrollen i Vejle i en ung alder vidner om, siger SIFs sportschef Jesper Stüker til klubbens hjemmeside.

-SIF er en god klub, som jeg har et godt kendskab til, bl.a. fra de kampe, Vejle har spillet imod Silkeborg inden for de seneste år. I SIF er der et rigtig godt set-up, og jeg glæder mig til at komme i gang med den nye sæson, siger Niels Bisp Rasmussen.

Niels Bisp Rasmussen er Silkeborgs første forstærkning frem mod Superliga-sæsonen - han har underskrevet en toårig aftale med klubben, der vandt 10 af de sidste 11 kampe i landets næstbedste række.

1 kommentar
Vis kommentarer