Optur i nedturen: Silkeborg-forsvarer solgt til udlandet

Silkeborg-talentet Tobias Salquist afviser nedrykkerne og skifter til Waasland Beveren

Tobias Salquist har længe holdt Silkeborg hen i forhandlingerne om en kontraktforlængelse.

Og nu står det endegyldigt klart, at den 23-årige centerforsvarer ikke kommer til at hjælpe Peter Sørensens tropper tilbage mod Superligaen.

Tobias Salquist er blevet enig med den belgiske klub Waasland Beveren om en aftale, og han er ifølge Ekstra Bladets kilder i Belgien allerede på plads Beveren, hvor han onsdag skal gennemgå det påkrævede lægetjek.

Waasland Beveren hører til det solide midterfelt i den bedste belgiske række.

Forrige sæson rådede klubben over den tidligere Randers FC-bomber, Ronnie Schwartz, der dog ikke fik nævneværdig succes.

Silkeborg-forsvareren har slået sit navn fast i løbet af denne sæson, hvor han gennem det meste af sæsonen har været den foretrukne makker til Simon Jakobsen.

Tobias Salquist er et produkt af Silkeborgs talentudvikling, og han ventes at blive den første af flere Silkeborg-spillere, der søger andetsteds efter nedrykningen.

Før de afgørende nedryknings-kampe mod Esbjerg valgte back-profilen Jens Martin Gammelby at fuldende sit skifte til Brøndby.

Andreas Bo Pedersen gik i 2016 ind i Rishøj Boldklub, der kort tid efter blev til Køge Nord FC. Det har han ikke fortrudt. Foto: Jonas Olufson Plus Andreas Bo: Jeg gider ikke gå og lege pengemand

Michael Andersen fik lukket Camp Nou en formiddag til at lave optagelser til dokumentarfilmen...Privatfoto Sport og Spil Matchfixing, våbensmugling og bigami: Nu laver dansker film om Barca-legenden

Skjerns Kasper Søndergaard måtte finde sig i at spille næsten fuld tid på fløjen - her er han røget i næverne på BSV's Stefan Hundstrup. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix Håndbold Guldet afgjort: Nyt vanvittigt drama i DM-finale

Tobias Salquist forlader Silkeborg og skriver under med en ny klub onsdag. Foto: Ernst van Norde / Ritzau Scnapix Superligaen Nedrykker mister forsvarer: Silkeborg-spiller skifter klub

Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix Superligaen Silkeborg slagtet: Hattrick-helt sender Esbjerg i Superligaen!

14 kommentarer
Vis kommentarer