SIF henter brasiliansk angriber

Den brasilianske angriber Alexssander Medeiros de Azeredo - blot kaldet Alex - skifter til SIF

Silkeborg og manager Peter Sørensen fortsætter med at forstærke truppen.

Tirsdag var det keeper Peter Friis Jensen, der skiftede til SIF, og onsdag er det den brasilianske angriber Alexssander Medeiros de Azeredo, bare kaldet Alex, der skifter til klubben på en aftale, der løber i halvandet år.

- Alex er en god afslutter med begge ben og kan skabe noget på egen hånd samtidig med, at han er dygtig til at indgå i spilrelationerne med den øvrige del af holdet. En af mine svenske kontakter har karakteriseret ham som en brasiliansk pitbull, siger SIF-manager Peter Sørensen i en pressemeddelelse.

Alex, der er 26 år, kommer fra et ophold i mexicanske Celaya FC, og han har en fortid i Hammarby.

Tidligere har han været et emne for danske klubber, og nu er det så i Silkeborg IF, han skal være frem til udgangen af 2018.

- Jeg havde et godt år i Hammarby og vil gerne gentage det her i Silkeborg. Den svenske og danske liga ligner lidt hinanden, så jeg ser gode muligheder for også at få succes her, siger Alex.

Se også: Sensationshold overrasker igen: Vælger ekstra hjemmebane 302 km væk

Se også: Kommuner brænder formuer af på tomme sæder

Se også: Hobro snupper endnu en spiller i Helsingør

Transfervinduet bliver travlt i Brøndby, da flere midtbanespillere har forladt klubben, mens der også skal hentes ind på keeper-fronten. Foto: Jens Dresling Sport og Spil Før Superliga-start: Her er Brøndbys planer

1 kommentar
Vis kommentarer