Silkeborg er interesseret i gratis AGF'er

Peter Sørensen og Silkeborg IF er interesseret i Stephan Petersen, hvis klubben sikrer oprykning til Superligaen

Stephan Petersen har måske ingen fremtid i Aarhus og kan være på vej til Silkeborg. (Foto: Ernst Van Norde)
Stephan Petersen har måske ingen fremtid i Aarhus og kan være på vej til Silkeborg. (Foto: Ernst Van Norde)

To hold har allerede sikret sig oprykning til Superligaen, og der er derfor fortsat en enkelt plads at spille om. Den plads kæmper Silkeborg IF, Vejle Boldklub og Vendsyssel FF om lige nu, og med fire kampe igen af Bet25 Ligaen ligger det til Silkeborg, der har et forspring på fire point til de to konkurrenter.

Og skulle det ske, at SIF rykker i Superligaen, kan der meget muligt komme forstærkning til SIF. Det skriver Midtjyllands Avis, der fortæller, at Stephan Petersen er et varmt emne i SIF, hvor han kan blive genforenet med sin tidligere træner Peter Sørensen.

- Jeg tænker, at det ikke er helt forkert, at Stephan Petersen kunne være en spiller, som vi kigger på. Men det kommer lidt an på, hvilken profil vi søger. Stephan er en spiller, der har stor Superliga-erfaring, og det er jo sådan et sted, at vi vil kigge med Superliga-spillere, der har kontraktudløb, siger Jesper Stüker til Midtjyllands Avis.

Stephan Petersen, 30 år, har kontraktudløb til sommer og har tidligere udtalt, at det ikke ligger i kortene, at han fortsætter i AGF. Omvendt sagde AGF tirsdag, at det fortsat er uafklaret, hvad der skal ske med den hurtige kantspiller, der har en fortid i FC Nordsjælland og HB Køge.

Silkeborgs næste opgave er en hjemmekamp mod Skive IK onsdag eftermiddag.

Bo Henriksen afviser ikke, at han kan fortsætte karrieren et andet sted end i Horsens. (Foto: Philip Davali) AC Horsens Trods oprykning: Horsens-træner udelukker ikke klubskifte

1. division Grotesk målmandsdrop afgør oprykningskamp

2 kommentarer
Vis kommentarer