Silkeborg har pengene: Vil købe ny angriber

Silkeborg IF er på jagt efter en ny angriber. I den modsatte ende af banen skal Brøndbys Svenn Crone have været et emne tidligere, men det er han ikke længere efter nedrykningen

Silkeborg-fansene får snart en ny angriber at juble over. Foto: Claus Fisker / Ritzau Scanpix
Silkeborg-fansene får snart en ny angriber at juble over. Foto: Claus Fisker / Ritzau Scanpix

Det gør ondt at rykke ned, og det gør det også på Silkeborg IF, der måtte lade livet i Superligaen efter et samlet nederlag til Esbjerg fB over to kampe. Økonomien bliver ramt, og det plejer at være kutyme ved nedrykning, at der sker en stor udskiftning i truppen.

Det kan også ske i Silkeborg IF, men den økonomiske katastrofe er til at overse for klubben fra Søhøjlandet. Nedrykkerne har en sund økonomi - blandt andet takket være salgene af Robert Skov og Jens Martin Gammelby til henholdsvis FC København og Brøndby - og derfor kan de klare en sæson i NordicBet Ligaen. Der er sågar penge i kassen til at foretage sig noget på transfermarkedet.

Nogle af disse penge er øremærket en ny angriber, fastslår SIF-direktør Kent Madsen,

- Alex skulle gerne være helt klar, men det er svært at vide, hvad hans niveau helt nøjagtig er. Så vi skal have en angriber, og vi har penge, så vi kan købe en angriber. Vi kommer til at lave et sats på den plads, men nu skal vi lige finde den rigtige spiller, og så skal han også ville til Silkeborg. De gode spillere er vi ikke de eneste, som er ude efter, så vi er klar over, at sådan en spiller ikke er transferfri, siger Kent Madsen til Midtjyllands Avis.

Avisen skriver desuden, at Brøndby-backen Svenn Crone har været oppe at vende i Silkeborg IF. Jyderne har i denne sæson haft Gustaf Nilsson og Gregor Sikosek på leje fra Brøndby, men efter nedrykningen skal det ikke længere være aktuelt med Svenn Crone. Nilsson og Sikosek spiller heller ikke i Silkeborg i den kommende sæson.

Silkeborg har efter nedrykningen også sagt farvel til midtstopperen Tobias Salquist, der er på vej til Waasland-Beveren i Belgien.

Silkeborg IF Optur i nedturen: Silkeborg-forsvarer solgt til udlandet

Arrangørerne for et stort fodbold-arrangement for børn kan nu glæde sig over, at TV2 har givet lov til en storskærmsvisning af kampen mellem Danmark og Peru. Billedet viser de danskere spillere, da de slog Irland 5-1. Foto: Lars Poulsen/POLFOTO VM 2018 Stor børne-fodboldfest fik forbud af TV2: Nu får de fantastisk nyhed

Brian Laudrup har lige scoret - og Søren Colding løber ud mod målscoreren. Få sekunder efter laver de jubelscenen, der er blevet ikonisk for dansk VM-succes. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Søren Colding om lige netop dét billede: Undskyld

5 kommentarer
Vis kommentarer