Smidt på bænken: - Jeg vil tilbage til Brøndby

Gustaf Nilsson er forundret over, at han på det seneste er røget af holdet i Silkeborg IF. Han fortæller, at han vil tilbage til Brøndby i næste sæson

Gustaf Nilsson er ikke på holdet i Silkeborg. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Gustaf Nilsson er ikke på holdet i Silkeborg. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Nogen målmaskine har Gustaf Nilsson ikke været for Silkeborg IF i denne sæson, men det meste af tiden har lejesvenden fra Brøndby IF nydt tillid fra manager Peter Sørensen.

Det har dog ændret sig radikalt på det seneste.

I opgøret mod AGF i mandags var den svenske angriber helt ude af truppen, og han var heller ikke med i Silkeborg IF's vigtige pokalsemifinale mod FC Fredericia.

Gustaf Nilsson har før døjet med skader, men det er ikke tilfældet nu.

Angriberen er slet og ret sat af holdet.

- Jeg ved ikke, hvorfor det er sådan, det må du spørge træneren om. Der har ikke været noget specielt, og han har ikke sagt noget til mig. Det er lidt mærkeligt, men det er bare at klø på.

- Vi har også en anden lejesvend fra Brøndby (Gregor Sikosek, red.), som heller ikke spillede i lang tid. Jeg ved ikke, hvorfor det er sådan.

Brøndby tilfreds med spilletiden
- Man er selvfølgelig lidt urolig, når man ikke spiller, men jeg scorede i den seneste reserveholdskamp, og det føles godt til træning, så jeg håber, at jeg snart får spilletid, siger Gustaf Nilsson til Fotbollskanalen.

Gustaf Nilsson scorede for Sverige mod Danmark i vinter på ligalandsholdet. Foto: Björn Larsson / Ritzau Scanpix
Gustaf Nilsson scorede for Sverige mod Danmark i vinter på ligalandsholdet. Foto: Björn Larsson / Ritzau Scanpix

Gustaf Nilsson i Brøndby-trøjen i sidste sæson. Foto: Lars Poulsen
Gustaf Nilsson i Brøndby-trøjen i sidste sæson. Foto: Lars Poulsen
 

Svenskerens lejeaftale med Silkeborg IF udløber efter denne sæson, og Gustaf Nilsson regner med, at han skal tilbage til Brøndby IF.

- Jeg vil tilbage til Brøndby og kæmpe for en plads på holdet, men hvis der sker et eller andet, må jeg jo lede efter noget nyt. Mit fokus er dog på at vende tilbage til Brøndby og tage en plads på holdet. De er tilfredse med, at jeg har spillet så meget, siger Gustaf Nilsson.

20-årige Gustaf Nilsson har scoret fire mål i Superligaen for Silkeborg IF i denne sæson. Hans kontrakt med Brøndby IF udløber i juni 2020.

Brøndby og Silkeborg mødes i pokalfinalen Kristi Himmelfartsdag. Arkivfoto: Mikkel Berg Pedersen DBU Pokalen Billetballade til pokalfinalen: Nu lukker DBU ned

Brøndby Godt nyt til Brøndby: - Der skal mere til at stoppe mig

Alexander Sørloth og kæresten Lena Selnes bor i en lejlighed lige ved Themsen. Foro: Nina E. Rangoy/VG. Sport og Spil Forlod Superligaen for rekordbeløb: Her er Sørloth og kærestens nye luksusliv

Hany Mukhtar blev hyldet foran Sydsiden efter 2-1 triumfen mod FCK. Brøndby er nu i en position, hvor klubben kan tillade sig at afvise bud på 20-25 mio. kr. for tyskeren. Der skal store penge på bordet, hvis han skal sælges i sommervinduet. Foto: Lars Poulsen. Sport og Spil Brøndby kan sige nej til store bud på Mukhtar

1 kommentar
Vis kommentarer