Annonce:
Annonce:

Superligaens nye stjerne: Her er min fremtid

Robert Skov skal ingen steder til trods for flere store præstationer for Silkeborg i Superligaen. Det slår både spiller og manager fast

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Silkeborg IF

SILKEBORG (Ekstra Bladet): Nok engang denne sæson funklede Silkeborgs nye stjerne, Robert Skov, da han med to mål og en pragtpræstation var tæt på at vende slagets gang for jyderne mod OB i Superligaens Europa League-playoff.

Det lykkedes dog ikke, da Silkeborg 'kun' hentede en 2-1 sejr, og dermed samlet røg ud og kan gå på sommerferie for i år. 

Men når Superliga-bolden igen ruller i Silkeborg i næste sæson på byens og klubbens nye stadion, bliver det også med brandvarme Robert Skov på holdkortet, der maner alle transfer-rygter til jorden.

- Jeg kender ikke noget til interesse fra andre klubber, og jeg kan kun sige, jeg er glad for at spille i Silkeborg, hvor fremtiden er lys. Jeg ser store muligheder i klubben, og jeg glæder mig til at blive en del af dette projekt på vores nye stadion, sagde Robert Skov til Ekstra Bladet efter kampen mod OB.

Annonce:

Den talentfulde-offensiv spiller har været rygtet til både klubber i udlandet og større fisk i den hjemlige andedam, men Silkeborg og Skov satte stopper for spekulationerne i første omgang, da en ny treårig kontrakt blev underskrevet parterne imellem kort inden jul.

Se hans smukke scoring mod OB her:

Men Robert Skovs opadgående formkurve har nok engang sat gang i spekulationer om, hvorvidt midtbaneprofilen er for stor til Silkeborg.

- Det er ikke tanker, jeg har. Jeg forholder mig udelukkende til, jeg har en kontrakt med en klub, som jeg er meget glad for at være i, og som jeg kan udvikle mig i. Der er ikke noget sommerskifte undervejs, lød det fra kampens store oplevelse mod OB.

Den udmelding blev bakket 100 procent op af Silkeborgs manager, Peter Sørensen. 

- Robert bliver i Silkeborg. I hvert fald et stykke tid endnu. Det er jeg sikker på. Både Robert og Silkeborg kan drage fordel af hinanden i en periode endnu, men det er klart, at store klubber altid vil lure på en spiller med Roberts kvaliteter. Og når pengene en dag bliver store nok, så tager vi en snak med Robert. Men det bliver næppe i det kommende vindue.

Dolberg på besøg i Silkeborg efter supersæson: Det betyder meget for mig

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
En bonus på 300 mio. kr. for at handle el - virkelig!?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: