Terrorfrygt i Superliga-klub: Nu skal spillerne til samtale

Silkeborg-spillerne risikerer at skulle tilbringe hele opstarten til forårssæsonen i Danmark

'Er det så også usikkert at spille i Brøndby? Der har jo været et angreb i København.' Silkeborg-manager Peter Sørensen udfordrer sine spillere frygt for at tage på træningslejr i Tyrkiet. Foto: René Schütze
'Er det så også usikkert at spille i Brøndby? Der har jo været et angreb i København.' Silkeborg-manager Peter Sørensen udfordrer sine spillere frygt for at tage på træningslejr i Tyrkiet. Foto: René Schütze

Silkeborg-manager Peter Sørensen er ikke indstillet på at aflyse den planlagte træningslejr i Tyrkiet, selv om spillertruppen ikke føler sig tryg ved at rejse til det terrorramte land.

- Det er lidt diffust, hvad der er fornuft, og hvad der er er følelser i det her. Derfor har vi nu indledt samtaler med spillerne i truppen for lige som at finde ud af, hvad det håndgribelige er i den bekymring, siger han.

- Vores trup er i den her sag vel på linje med rigtig mange mennesker, der lige nu overvejer om Tyrkiet nu er det rette sted at rejse hen.

- Men der hvor de er forpligtede til at sætte sig ind i tingene - i Udenrigsministeriet, der fraråder de ikke rejser til det område, som vi skal til, siger Peter Sørensen.

- I den her sag er det imidlertid ikke kun vores spillere, men også deres baglands bekymring, der er i spil, konstaterer Silkeborg-manageren, der erkender, at det for nuværende bliver svært at gennemføre træningslejren.

Det betyder også, at Silkeborg har udsigt til at miste de omkring 250.000 kr. som træningslejren koster.

- Det kommer ikke på tale at tage et andet sted hen. Pengene kan jo kun bruges én gang, siger Peter Sørensen, som ikke lægger skjul på, at han ikke er enig i modstanden mod turen til Tyrkiet.

- Er det så også usikkert at spille i Brøndby? Der har jo været et angreb i København. For mig personligt er det værd at overveje om en beslutning om at holde sig fra et sted, som Udenrigsministeriet ikke advarer mod at rejse til, er et slag tabt til terrorismen, for det er jo lige præcis det, som de søger at opnå, konstaterer Peter Sørensen.

Silkeborgs spillertrup har fredag meddelt manager Peter Sørensen, at de ikke føler sig trygge ved at rejse til Tyrkiet.

Oprykkerne var sidste vinter i Belek, som er et yndet mål for Bundesliga-klubber grundet de gode træningsforhold. Belek var atter målet for Silkeborg-truppens forberedelser til foråret.

- Truppen kom til mig på vegne af en betydelig del af gruppen, der var bekymrede og ikke brød sig om at tage til Tyrkiet, fortæller manager Peter Sørensen.

Se også: Revisor tænder alle alarmklokker i Lyngby-regnskab

Se også: Sønderjyske henter Silkeborg-spiller på fri transfer

Se også: Superliga-spådomme: Her tog vi fejl, og her ramte vi plet!

Randers' giftige, svenske angriber Mikael Ishak (i midten) er et af de varmeste transferemner, der kan skifte klub til sommer - helt gratis. Også Brøndbys Christian Nørgaard (t.v.) kan nu frit forhandle kontrakt med andre klubber. Foto: Ernst van Norde. Sport og Spil Her er Superliga-profilerne som kan smutte gratis

Mohamed Zidan og Sibusiso Zuma satte ild i Superligaen. Foto: Claus bonnerup og Thomas Wilmann Sport og Spil Her er Superligaens 100 største spillere - nogensinde

17 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere