Træner-fyring nummer to i Superligaen på vej

Klubben har indkaldt spillertruppen til møde tirsdag, og her kan spillerne få besked om, at Jesper Sørensen er færdig i Silkeborg

Jesper Sørensen kan være fortid i Silkeborg (Foto: Claus Bonnerup)
Jesper Sørensen kan være fortid i Silkeborg (Foto: Claus Bonnerup)
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Silkeborg IF

Oprykkerne fra Silkeborg IF har haft et elendigt efterår, hvor klubben blot har fået fire point i 17 kampe. Klubben har ikke vundet i indeværende sæson, og de seneste otte kampe er tabt. Hidtil har træner Jesper Sørensen haft administrerende direktør Kent Madsens fulde opbakning, men nu lader det til, at Jesper Sørensens tid i Silkeborg IF er ved at være forbi.

Søndag tabte Silkeborg 0-1 ude til Brøndby IF, og normalt afholdes et lille møde med spillertruppen dagen efter sidste kamp, ligesom spillertruppen sendes på ferie med det samme. Men det sker ikke i dag, mandag. I stedet er spillerne indkaldt til møde tirsdag, altså i morgen. Og det kan meget vel være et møde, hvor administrerende direktør Kent Madsen overbringer nyheden om, at Silkeborg IF og Jesper Sørensen går hver til sit, erfarer tipsbladet.dk.

Silkeborg-træner efter fire point: Et unormalt efterår

Silkeborg-direktør: Ikke råd til vinterindkøb

Det har hele tiden været planen, at ledelsen i Silkeborg ville sætte sig ned med cheftræner Jesper Sørensen efter sidste kamp i efteråret for at gøre status, men modsat tidligere vil Kent Madsen ikke frede cheftræneren længere. I et interview med mja.dk siger han, at alle muligheder er åbne. Kent Madsen holder formentlig møde med Jesper Sørensen i dag.

Jesper Sørensen har stadig opbakning i spillertruppen, ligesom ledelsen er tilfreds med trænerens daglige arbejde. Men nu vil klubben forberede sig til livet i NordicBet Ligaen, og klubben kigger derefter efter en anden træner. Ifølge Midtjyllands Avis er Kim Poulsen, der tidligere har stået i spidsen for Viborg og Aarhus Fremad, et varmt navn på ledelsesgangen i Silkeborg.

Jesper Sørensen førte Silkeborg IF op fra NordicBet Ligaen, men Superliga-sæsonen har været et langt mareridt for træneren, der ikke har fået de ønskede resultater.

Tipsbladet.dk har forsøgt at få en kommentar fra administrerende direktør i Silkeborg IF Kent Madsen, men uden held.

TV: Brøndby sejrer i sandt jubilæums-kaos

Derfor ÅBNER Ståle guldkampen!

De største rivaliseringer i dansk fodbold

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner endnu en katastrofe

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+