Udgik med skrækskade: Kovending for topscoreren

Ronnie Schwartz udgik med en knæskade i kampen mod Brøndby, men er alligevel klar til lørdagens kamp

Ronnie Schwartz slipper med skrækken. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Ronnie Schwartz slipper med skrækken. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Silkeborg-topscorer Ronnie Schwartz er klar igen for Silkeborg, efter at han mandag udgik med en knæskade i superligakampen mod Brøndby.

På sin hjemmeside har Silkeborg offentliggjort truppen til lørdagens kamp mod AC Horsens, og her figurerer holdets topscorer blandt Kent Nielsens 20 udvalgte.

- I mandags mod Brøndby måtte SIF-topscorer Ronnie Schwartz lade sig udskifte med en skade allerede efter en halv times spil. Skaden viste sig dog ikke alvorlig, og dermed er angriberen med 10 mål hidtil i sæsonen klar til at spille mod Horsens lørdag på CASA Arena, lyder det nu på klubbens hjemmeside.

Angriberen tog sig til knæet efter et sammenstød med Brøndby-målmand Marvin Schwäbe og kaldte med det samme på lægestaben.

Artiklen fortsætter under billederne

Fotos: HENNING BAGGER/Ritzau Scanpix

 

Schwartz forsøgte kortvarigt at vende tilbage på banen, men udgik til sin store ærgrelse i første halvleg.

Efter kampen udtrykte han alligevel optimisme.

- Lægen har foretaget nogle undersøgelser, der viser, at knæet er forholdsvis stabilt, så derfor er jeg rimelig optimistisk i forhold til omfanget af skaden, sagde Ronnie Schwartz.

Uheldet gav den tidligere Randers- og AaB-angriber dårlige minder om en korsbåndsskade, han pådrog sig i 2017.

- Det var ikke sjovt at få de tanker inde i hovedet igen på det værst tænkelige tidspunkt for mig, når jeg i længere tid har været inde i en god periode, sagde han.

Men nu kan han tilsyneladende ånde lettet op, og det samme kan cheftræner Kent Nielsen, der ikke har væltet sig i succesoplevelser med Silkeborg i denne sæson.

Oprykkerholdet er sidst i Superligaen med syv point, men med ti mål og en andenplads på topscorerlisten har Ronnie Schwartz været et lyspunkt.

Ronnie Schwartz har været Silkeborgs helt store stjerne. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix Silkeborg IF Modnet Ronnie Schwartz åben for nyt udenlandseventyr

AGF endte med at få 500.000 kr. mindre i TV-penge end de logisk set burde have fået. Foto: Henning Bagger. Sport og Spil Superligaen Indefra: Rekordindkøb overrasket over Ståle

0 kommentarer
Vis kommentarer