Annonce:
Annonce:

Voldsom nedsmeltning: Topholdets 10 magiske minutter

FCN vendte truende nederlag til sikker sejr

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Silkeborg IF

SILKEBORG (Ekstra Bladet): 10 magiske minutter var, hvad topholdet FCN skulle bruge på at give Silkeborg en syngende lussing i den første udgave af El Plástico.

Dermed kunne gæsterne fra Nordsjælland for 13. gang ud af 13 mulige gå fra en kamp mod Silkeborg uden at have tabt.

Det lignede ellers, at hjemmeholdet langt om længe ville slippe af med FCN-komplekset, da Jens Martin Gammelby og Mate Vatladze sørgede for en perfekt start på 2. halvleg med to hurtige scoringer.

FCN's træner Kasper Hjulmand reagerede straks, og udskiftningerne af Patrick da Silva og Mads Aaquist med Andreas Skovgaard og Mathias Rasmussen gav hurtigt bonus.

Annonce:

Først Emiliano Marcondes med hovedet og dernæst Mathias Jensen fra 20 meter sørgede for udligning, inden Silkeborg røg på halen, da målmand Thomas Nørgaard kom skidt ud og satte sig, da Ernest Asante løb igennem i højresiden og let kunne bringe FCN foran.

Og Silkeborgs nedsmeltning blev total, da den indskiftede Mathias Rasmussen dukkede op i det forreste rum, da Emiliano Marcondes fik lov at samle en løs bold op i feltet.

Både her og ved de øvrige FCN-mål så Silkeborg mildest talt skidt ud, og målmand Thomas Nørgaard ligner en målmand, der kan begynde at frygte for sin plads.

Kollegaen i den anden ende Runar Runarsson kan trods tilgang af den tidligere AaB'er, Nicolai Larsen føle sig tryg.

Målmanden fra Island reddede FCN igennem en svær 1. halvleg, hvor et yderst ineffektivt hjemmehold slet ikke formåede at udnytte overvægt i spil og især chancer.

doc6w4ka6zri6f1abf3b1m3.jpg
De to georgiske angribere, Mate Vatsadze og Davit Skhirtladze var de store syndere.

Det startede allerede i det andet minut, da Mate Vatsadze var ved at tackle Silkeborg foran 1-0, da han overrumplede Runar Runarsson, men bolden endte i målspark.

Annonce:

Der var nogle få centimeter til forskel, da David Skhirtladze sparkede første gang på et indlæg fra Robert Skov, som røg lige over.

Derefter var to klasseredninger i streg, da Davit Skhirtladzes skud på en ripost blev reddet af Runar Runarsson og sendt til hjørnespark.

Den islandske målmand gentog efterfølgende kunststykket.

Tilskuerne så ellers bolden på vej i nettet, da Runar Runarsson med en refleks diskede op med en ny stor redning på Mate Vatladzes hovedstød.

Det var til gengæld sjusk, da Mate Vatladze senere i 1. halvleg ikke fik et indlæg fra Robert Skov over stregen.

Ind i mellen de mange georgiske afbrændere havde Robert Skov et fornemt forsøg, da han fik kæmpet sig fri af Patrick Mtiliga, men vinklen blev for spids, og skuddet mod fjeneste stolpe sneg sig udenom.

Trods den gode Silkeborg-start på de sidste 45 minutter vågnede FCN med Kasper Hjulmands to udskiftninger, så holdet fra Nordsjælland kan køre hjem til hovedstaden som fortsat tophold.

Annonce:

Silkeborg er derimod fortsat næsten bundhold, og når midtjyderne ikke kan få point hjemme på den nye kunststofbane, kan det blive en lang sæson, hvor man må kigge bagud og ikke opad i stillingen.

Panik i FCN-forsvaret: Silkeborg misser gigantisk dobbelt-chance:

Raser over 'kampafgørende dommer' - se hvorfor

Hjerteskærende foto har taget verden med storm: 'Tænker på ham hver dag'

Unikt indblik i AGF-kulissen: Sådan handler klubben ind

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det er rent hykleri og lugter langt væk af hævn
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: