Skade bremsede igen FCK: Det må være en forbandelse

Benjamin Verbics skade satte en stopper for FCK’s vilde overfald på FC Midtjylland i åbningen af kampen

Ståle er forbandet over de mange skader (Foto: Claus Bonnerup)
Ståle er forbandet over de mange skader (Foto: Claus Bonnerup)

HERNING (Ekstra Bladet): Det er sjældent, at FC Midtjylland hjemme på fortet MCH Arena bliver sat under så hårdt et pres fra begyndelsen af en kamp, som tilfældet var mod FCK.

Udeholdet camperede nærmest i FCMs felt i det første kvarter, hvor især Ludwig Augustinsson og Benjamin Verbic kom flyvende over venstrekanten og havde et par store chancer.

Men netop som FCK så ud til at score første mål i kampen, så røg den slovenske profil Verbic i græsset og måtte skiftes ud efter 18 minutter.

Se Verbics skade her

Igen blev Ståle Solbakkens plan skudt i sænk af faktorer, han ikke rigtig var herre over. Som i sidste runde i Telia Parken, hvor forsvarsspilleren Per Nilsson blev skadet i slutfasen mod FCN.

I sidste sæson regnede det også ned over FCK-lejren med længerevarende skader på seks-syv bærende spillere, og det frustrerer Solbakken, som mener, at FCK har taget deres del af skadesslæbet i Superligaen.

- Det er så vanvittigt, at man skulle tro, at det var en forbandelse. Vi startede kampen perfekt, hvor Ludwig og Benjamin var flyvende, og det kun var et spørgsmål om tid, før vi ville score, og så kommer endnu sådan en forbandet skade. Det er næsten ikke til at tro, når vi nu også lige har fået Pelle Nilsson i skinne i seks til otte uger, sagde Ståle Solbakken.

 Se også: Tæt på Ståle: Hemmelig Twitter-konto og Facebook-stalker

Verbic måtte udgå med en overbelastningsskade i lysken, som han har døjet med den seneste tid, og det skulle ikke være alvorligt. Lyspunktet for Ståle Solbakken var, at FCK formåede at dominere på mestrenes hjemmebane.

- Vi var det bedste hold i kampen. Vi var nærmest sejren. Jeg synes virkelig, vi spillede en god kamp, men det er klart, at når vi ikke kan finde ud af at score i en kontra, hvor vi er fire mod en, så har jeg jo lyst til at rende ind på banen og skrige dem ind i hovederne.

- Og så ville William Kvist åbenbart gerne score, så han headede på vores egen overligger på en dødbold. Var den gået ind, så havde vores gode kamp været helt forgæves. Så heldigvis havde Midtjylland ikke deres sædvanlige held mod os.

 Se også: FCK udlejer topangriber til russisk klub

Ståle Solbakken forventer dog lidt mere medgang på skadesfronten, når han får Andreas Cornelius tilbage i fulde omdrejninger efter sit comeback i slutminutterne mod FCM.

- Nu har vi ni dage til næste kamp. Så en uge til OB-kampen, og så er der 14 dages landskampspause, hvor vi kan få Corner helt frisk igen. Det er positivt.

64 kommentarer
Vis kommentarer