Skadesfri igen: Zidan er klar på Superliga-comeback

FCM-legenden er klubløs og overvejer om fremtiden skal være i Danmark eller i Egypten

Mohamed Zidan er åben for et comeback til Superligaen (Foto: Morten Overgaard)
Mohamed Zidan er åben for et comeback til Superligaen (Foto: Morten Overgaard)

Det er efterhånden en del år, siden Mohamed Zidan tryllede i Superligaen for AB og FC Midtjylland.

Det var i begyndelsen af 00’erne, at Zidan kørte rundt med forsvarerne i Danmark, og han huskes stadig som en af de allerbedste spillere i Superligaens historie.

Siden blev det til otte år i tysk fodbold med både op- og nedture, hvor primært skader ødelagde en del for den egyptiske offensiv-spiller.

Nu er Mohamed Zidan blevet 33 år, og efter en længere skadespause er han igen spilleklar. Han har trænet intensivt i nogle måder i Egypten, men er lige vendt hjem til Danmark, hvor han sammen med sin danske kone og børn har en lejlighed i København.

Se også: Zidan: Han var det største svin i Superligaen

Nu overvejes fremtiden hvor der har været henvendelser fra en del forskellige steder fra på en transferfri Zidan.

Men egypteren vil ikke udelukke, at det kunne blive til Superliga-comeback, hvis han fik tilbuddet.

- Jeg tager det stille og roligt. Jeg har ikke travlt, men opstår der en mulighed for en dansk klub, så vil jeg helt sikkert lytte interesseret. Jeg glemmer aldrig, at det var i Danmark, at jeg fik mit gennembrud, og det gav mig muligheden for en fantastisk karriere, siger Mohamed Zidan til Ekstra Bladet.

Se også: Zidan i forgæves dialog med Superliga-klub

Egypteren er lige kommet tilbage til Danmark, og har tænkt sig at selvtræne, medmindre der opstår en mulighed for at træne med i en klub i eller omkring København, indtil han finder ud af, hvad der skal ske med karrieren.

- Jeg er helt på toppen igen efter min skade, og jeg føler stadig, at jeg har mit topniveau. Jeg har måske ikke samme speed mere, som da jeg var helt ung, men jeg har ikke glemt at spille fodbold. Tværtimod er jeg nok blevet en klogere fodboldspiller.

- Jeg har ikke rigtig nogen relationer til klubber omkring København mere. Det er jo ikke lige, fordi man ringer ud til Brøndby eller FCK og spørger, om man må træne med. Som sagt så er jeg fysisk på toppen igen, og så må vi se, hvor jeg ender henne, lyder det fra Mohamed Zidan. 

TV: Husker du? Zidan scorede mange lækre mål i Superligaen. Her er hans Top 3

Han fortæller desuden, at han jublede rigtig højt, da FC Midtjylland landede klubbens første mesterskab i sidste sæson.

- Jeg har spillet i flere klubber i min karriere. Men for mig er der to klubber i mit hjerte. FC Midtjylland og Borussia Dortmund. Det var to klubber, hvor jeg følte, at jeg virkelig passede ind og som gav mig så meget tilbage. Så det var helt fantastisk at se FC Midtjylland vinde guld. Det er en klub i rivende udvikling, og jeg har altid vidst, at klubben nok en dag skulle nå toppen, forklarer Zidan.

64 kommentarer
Vis kommentarer