Skadet efter to minutter: FCKs nyindkøb udgået

FC Københavns nye back Kevin Foley udgik med en skade efter to minutter på banen

Ståle Solbakken har fået mere at tænke over efter en skade til den nye spiller Kevin Foley her til aften (Foto: Jens Dresling)
Ståle Solbakken har fået mere at tænke over efter en skade til den nye spiller Kevin Foley her til aften (Foto: Jens Dresling)

FC København spiller lige nu træningskamp mod russiske Dinamo Moskva.

Men det har ikke været nogen succes for FC Københavns nye irske back Kevin Foley.

Juan Cuadrado skifter til Chelsea. Det bekræfter Fiorentinas træner (Foto: AP) Premier League Træner bekræfter Chelseas stjernekøb

Den tidligere Wolverhampton-spiller kom på banen efter 70 minutter, men blot to minutter senere måtte han forlade banen igen med noget, der ligner en skulderskade.

Her bliver Foley skadet:

Ireren blev erstattet af den unge færing Brandur Olsen, mens han sammen med FCKs lægestab vandrede mod omklædningsrummet.

Ekstra Bladet fangede Per Rud i Portugal, så han kunne fortælle om Brøndbys transferplaner (Foto: Tariq Mikkel Khan) Superligaen Kort før lukketid: Her er Brøndbys transfer-plan

Foley tog sig bekymret til skulderen og ligner ikke en spiller, der kommer til at spille mere på Portugal-turen, uanset om det er skulderen eller kravebenet, den er gal med.

Foley har tidligere scoret i Premier League:

0 kommentarer
Vis kommentarer