Skifter Superliga-klub

Søren Krogh skifter fra en stilling som fodboldchef i AaB til et job som assistent hos superligarivalen OB

Foto: Jens Dresling/Polfoto
Foto: Jens Dresling/Polfoto
Følg Fodbold
Følg Superligaen

Midt i processen med at finde en permanent cheftræner har AaB nyt om klubbens fodboldchef.

Søren Krogh forlader jobbet som fodboldchef i AaB for en stilling som assistenttræner i OB. Det meddeler begge superligaklubber tirsdag på deres hjemmesider.

AaB mister fra 1. marts Marti Cifuentes som cheftræner, da spanieren er blevet købt fri af sin kontrakt af svenske Hammarby.

Så AaB leder efter en afløser for Cifuentes, som ikke er rejst med nordjyderne til Malta på træningslejr, hvor holdet fortsat befinder sig.

Om Søren Kroghs øjeblikkelige aftrædelse og skifte til OB har noget med en ny cheftræner i AaB at gøre, melder klubberne ikke noget ud om.

Allerede i november meddelte AaB, at Søren Krogh efter denne sæson ville fratræde sit job som fodboldchef i AaB for i stedet at hellige sig selve trænergerningen.

- Fratrædelsen sker allerede nu, hvor Søren Krogh i stedet begynder i en assistenttrænerrolle i OB, der har opfyldt AaB's økonomiske betingelser for et øjeblikkeligt skifte, oplyser AaB.

Søren Krogh tiltrådte i AaB for to år siden og var forinden assistenttræner for FC Nordsjællands superligamandskab i fire et halvt år.

- Som nævnt tidligere så har vi været glade for Søren Kroghs bidrag til AaB, og vi ønsker Søren held og lykke i sit nye job, siger AaB-sportschef Inge André Olsen.

1. januar 2022 tiltrådte Niels Lawaetz som metodik- og trænerudviklingchef i AaB.

Hos OB har man udstyret Søren Krogh med en kontrakt frem til sommeren 2024.

Fynboerne ledte efter en ny assistent efter Henrik Hansen, som er skiftet til et job som cheftræner i Sønderjyske.

44-årige Søren Krogh, som i sin aktive karriere spillede for Brøndby, Frem og FC Nordsjælland i Superligaen, glæder sig over, at han fra på søndag er ansat i OB.

- Jeg ser OB som en stor og solid klub, hvor akademiet laver et fantastisk stykke arbejde, og som jeg ser det, er der også nogle spændende spillere på vej.

- Der er et fantastisk akademi og et stort fundament i klubben. Det har jeg kunnet mærke, når jeg har været her både som spiller og som træner, siger Søren Krogh.

Lyt til 'Agenterne'

Randers-klubikon Mads Fenger bestod i 2017 lægetjekket hos Zulte Waregem. Parterne var enige om en fireårig aftale og Fenger blev i sin nye Zulte-trøje fotograferet til offentliggørelsen af transferen.

Under besøget i Belgien skete der dog noget, der fik Fengers agent, Mads Bach Lund, til at ane uråd.

Lyt til 'Agenterne' her eller på din fortrukne podcastplatform.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Støjberg er dansk politiks nye protest-dronning

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind