Slagtede tidligere holdkammerat: Nu får Superliga-profil sin straf

Randers' anfører, Mads Fenger er nu blevet straffet af DBU for sine udtalelser efter kampen mod AGF 31. juli

Følg Fodbold
Følg Superligaen

Fodboldens Disciplinærinstans giver Mads Fenger fra Randers FC en administrativ advarsel for usportslig adfærd på grund af udtalelser til TV3 Sport efter Superliga-kampen mod AGF 31. juli. Dermed bliver der ingen konsekvens på kort sigt for midtstopperen, men det vil være et skærpende element i gentagelsestilfælde.

Kort sagt: Fenger undgår strafpoint for sin slemme tackling og slipper med en løftet pegefinger.

Det skriver DBU i en pressemeddelelse.

Efter kampen blev Mads Fenger interviewet til TV3 Sport, hvor han blev spurgt ind til en advarsel, som han modtog efter en voldsom tackling af AGF’s Kasper Junker.

Her gav han udtryk for, at han var særligt efter Junker under kampen, da Junker for nylig havde skiftet klub fra Randers til AGF.

- Under interviewet udtalte Mads Fenger, at man som forsvarsspiller skal sætte sig i respekt, og at det ikke gjorde det værre, at Kasper Junker kom fra Randers, står der i kendelsen.

- På spørgsmålet om, hvorvidt der var skrevet noter i hans bog, svarede han, at det var der både om Kasper Junker og Mustafa Amini (Musti, red.), men at idet han ikke spillede over for Musti i dag, blev han skånet.

Udvalget lægger i kendelsen vægt på, at det er usportsligt af en spiller at udtale, at der skal gås særligt hårdt til nogle spillere, fordi de er tidligere klubkammerater eller kommer fra et bestemt sted.

Disciplinærinstansen tog selv sagen op.

TV: Fenger lagde ikke skjul på, at han bevidst gik efter at slagte Kasper Junker. Gense interviewet med Randers-spilleren her:

Randers-anfører trækker i land: Hård tackling var ikke bevidst

Mere fra Ekstra Bladet+

Mettes skamløse spinshow

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+