Slam! Thomas Franks frustrationer fik frit løb

Lup på Brøndby-træner Thomas Frank efter nederlag i første af tre topkampe

Slam. Et skab under Aalborg Stadion fik Brøndby-træner Thomas Franks frustrationer at føle.

Ganske forståeligt efter Frank havde været vidne til en ganske fornem præstation af sit Brøndby-mandskab over 90 minutter. Dominans, gode opspils-sekvenser, godt presspil.

Men en fodboldkamp varer som bekendt, indtil dommerens fløjte lyder for sidste gang, og det glemte Brøndby-spillerne tydeligvis, da de lod Anders K. Jacobsen fyre bolden i mål i de allersidste sekunder af kampen.

Surt show. Brøndbys nye svensker Johan Larsson græmmer sig med resten af holdet. Foto: Gregers Tycho Allan Olsen Mareridtet kan fortsætte, Brøndby!

Brøndby dominerede, men tabte i sidste sekund (Foto: Gregers Tycho) Superligaen Brøndby-træner: Følelserne bankede rundt i mig

1-0 nederlaget i Aalborg blev ekstra tungt for Brøndby af, gæsterne havde fortjent uafgjort. Før søndagens forårspremiere for Brøndby var der fokus på holdets startprogram med AaB, FCM, FCK og OB.

De fire kampe kunne få det hele til at ulme omkring Thomas Franks trænersæde, og nederlag i åbningskampen hjælper absolut ikke på det, hvis Brøndby heller ikke får point mod de to guldkandidater i de kommende runder.

Thomas Frank kunne heller ikke løbe fra spørgsmålet omkring et større pres på skuldrene.

- Det kan vel ikke undgås, når man er træner for Danmarks største fodboldklub. Der er store forventninger, meget omtale og opmærksomhed. Omvendt er det jo også det, der gør, at det er superfedt at være her. Samtlige klubber sukker efter den opmærksomhed vi får, så vi skal ikke brokke os, når den er her, sagde Thomas Frank.

(Foto: Gregers Tycho/Polfoto) Superligaen AaB sejrede over Brøndby i vild afslutning

Johan Larsson og Brøndby ærgrer sig efter, AaB afgjorde søndagens sene dyst i overtiden. (Foto: Gregers Tycho)
Johan Larsson og Brøndby ærgrer sig efter, AaB afgjorde søndagens sene dyst i overtiden. (Foto: Gregers Tycho)
 

Han var skuffet over, at det blev til et nederlag i en kamp, hvor gæsterne var så dominerende.

- Alle ved, at det her er en af de sværeste udebaner. Jeg synes, at vi leverer en kamp på et meget højt niveau. Holdet har et godt udtryk, og hvis vi bliver skarpere på den sidste tredjedel af banen, så ligger der rigtig mange point og venter på os, forklarede Brøndby-træneren.

Brøndby har blot vundet en ud af ni udekampe i Superligaen, og det skal der også laves om på.

- I sidste ende handler det om mængden af point vi får samlet. Men med den statistik er det klart, at vi skal tage med os, at vi leverede en rigtig god præstation, og vi skal overføre det til de næste kampe, forklarede Frank.

Stig Tøfting mener, at Brøndby-træner Thomas Frank går et vanskeligt forår i møde. (Foto: Tariq Mikkel Khan) Superligaen Tøffes dom: Han er Superligaens mest pressede mand

- Jeg bruger ikke min energi at forholde mig til, hvordan andre ser udefra på det. Jeg bruger min energi på det udtryk holdet kommer med, og der ser vi helt klart mod AaB, at der er et godt og stærkt udtryk. Så jeg står med en klar fornemmelse af, at resultaterne kommer til holdet. Der er jeg helt rolig, sagde Per Rud.

0 kommentarer
Vis kommentarer