SLUT: Elendig ørkenvandring på Brøndbys pløjemark

For første gang siden december 2013 spilles arvefjendeopgøret mellem Brøndby og FCK på Vestegnen. Følg kampen live herunder

Der bliver taget beskidte midler i brug fra begge hold i opgøret på Brøndbys skandaløst dårlige hjemmebane. (Foto: Jens Dresling)
Der bliver taget beskidte midler i brug fra begge hold i opgøret på Brøndbys skandaløst dårlige hjemmebane. (Foto: Jens Dresling)

Selv om Brøndby ikke har formået at vinde et opgør mod FCK siden den 28. september 2013, må de blå-gule kunne glæde sig over, som minimum, at få entré-indtægterne fra dagens opgør. Noget de heller ikke har oplevet siden 2013.

Om det bliver til mere end penge, må kampen vise, men ét er sikkert. Statistikken er ikke med Brøndby.

Blandt FC Københavns fans er det et udbredt faktum at 'Brøndby kan vi altid slå'. Og københavnernes viden er funderet i virkeligheden. Af de seneste 10 opgør har FCK vundet halvdelen, mens tre er endt uafgjort og Brøndby kun har vundet to.

Sidst de to hold mødtes for knap en måned siden, rendte Brøndby ind i en øretæve på 3-1 i Parken.

Til gengæld har Brøndby i dag fordelen at have forsvars-profilen Daniel Agger klar, mens 'Byens Hold' må se bort fra kreatøren Nicolai Jørgensen, der sidder ude med en skade. Det samme gør dog også Brøndbys Thomas Kahlenberg.

Følg kampen live herover.

1 af 3 Nicolai Jørgensen scorer et af FCKs tre mål, sidst de to hold mødtes i Brøndby. (Foto: Lars Poulsen)
2 af 3 Thomas Delaney scorede et af FCKs tre mål, sidst de to hold mødtes. (Foto: Lars Poulsen)
3 af 3 Der bliver taget beskidte midler i brug fra begge hold i opgøret på Brøndbys skandaløst dårlige hjemmebane. (Foto: Jens Dresling)
123 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere