SLUT: Vild melding - julebold i Superligaen?

Du har nu muligheden for at stille dine spørgsmål til Divisionsforeningens turneringschef Peter Ebbesen, der svarer fra kl. 13.30

Superligaen er snart tilbage, men hvordan kommer det til at forløbe? Du kan se nogle af ændringerne i indslaget her og stille spørgsmål til Peter Ebbesen fra Divisionsforeningen nedenunder. Video: Tariq Mikkel Khan/Redigering: Martin Ekelund & Maya Westander

- Vi kommer ikke udenom, at vi skal spille fodbold langt ind i december og måske endda over julen og så starte igen i slutningen af januar, hvilket giver en vinterpause på blot tre-fire uger.

Sådan lyder det fra Divisionsforeningens turneringschef, Peter Ebbesen, overfor Bold.dk, om næste sæsons store udfordringer.

Fodbolden er befinder sig i lidt af et kaos ovenpå coronavirussens hærgen, og alverdens fodbold-folk forsøger at finde hoved og hale i både denne sæson og den næste.

Spørgsmålene til beslutningstagerne står helt sikkert også i kø hos jer læsere, og nu giver vi jer muligheden for at stille dem direkte til Divisionsforeningen. LIge gyldigt om det er om Superligaen, 1. division, 2. division eller kvindeligaen.

Du kan stille dem i vinduet lige herunder.

LIVE