Søndagens Superliga-gys fordelt på tv: To kampe trak nitten

Kampene fra Vendsyssel og Esbjerg skal man se langt efter, hvis man regner med at følge dem via et tv-signal på søndag

Fans af FC Nordsjælland må en tur til Hjørring eller investere i et Viaplay-abonnement, hvis de vil se deres holds kamp på søndag. Foto: Lars Poulsen
Fans af FC Nordsjælland må en tur til Hjørring eller investere i et Viaplay-abonnement, hvis de vil se deres holds kamp på søndag. Foto: Lars Poulsen

Det plejer at være sådan, at hvis man har en tv-pakke af en vis størrelse, så kan man være sikker på, at man kan se sit yndlingshold fra Superligaen hver runde. Sådan bliver et dog ikke i sidste spillerunde af grundspillet i landets bedste række.

Problemet er mangel på tv-kanaler, og derfor er der ikke plads til, at man viser alle syv kampe, der spilles samtidig på søndag. Derfor har man måttet se bort fra to opgør, nemlig Vendsyssel mod FC Nordsjælland samt EfB mod Vejle.

Dog er man reddet, hvis man også har en Viaplay-konto, hvor man i stedet kan se kampene.

I den sidste runde er der ikke bare point på spil som sædvanligt, men det er her, afgørelsen falder om den eftertragtede top seks, som syv klubber stadig kan nå at blive en del af, efter FC København, FC Midtjylland og OB har sikret sig deres plads.

Endelig er der også penge på spil, da tv-pengene bliver fordelt efter søndagens runde.

Fordelingen af søndagens kampe er som følger:
AC Horsens - Brøndby, 3+
AaB - AGF, Canal 9
FC København - Hobro, TV3 Sport
FC Midtjylland - Sønderjyske, TV3 Max
OB - Randers, Eurosport 2

Tidligere AGF-flop skifter til storklub
Gal eller genial? FIFA vil presse Qatar til et udvidet VM