SønderjyskE-bomber: Skørt at tale om gummiben

Topscorer Johan Absalonsen forstår ikke at nogen overhovedet har bragt 'gummiben' på banen

Johan Absalonsen er sikker på, at SønderjyskE kan holde andenpladsen i Superligaen. (Foto: Rune Aarestrup)
Johan Absalonsen er sikker på, at SønderjyskE kan holde andenpladsen i Superligaen. (Foto: Rune Aarestrup)

HADERSLEV (Ekstra Bladet): Topscorer Johan Absalonsen trak på smilebåndet og anså det tydeligvis som direkte skørt, at ordet gummiben overhovedet har været bragt i forbindelse med sensationsholdet.

- Vi har tabt to kampe i dette forår – i Parken mod FCK og så senest mod FCM i Herning. Hvordan nogen på den baggrund kan begynde at tale om risikoen for gummiben, forstår jeg ikke, fastslog topscoreren, der byggede på sin værdighed med den sikre scoring på straffespark, der lukkede kampen i 2. halvleg.

Og som også stod for et perfekt oplæg til sølvfavoritternes første scoring.

SønderjyskE spillede sig tættere på sølvmedaljerne efter en sikker 3-1-sejr over OB hjemme i Haderslev. (Foto: Rune Aarestrup) Superligaen Sensationen lurer: SønderjyskE nærmer sig sølvet

- Vi blev ramt af modgang i dag, da Marin Skender droppede. Men vi har gennem hele sæsonen opsparet en masse selvtillid gennem vores succes. Og den omsatte vi til at sætte os på kampen igen efter at have været lidt nede. Sådan er det for et tophold, konstaterede han nøgternt.

Han ville ikke tale om mulig hjælp for at komme i mål med sølv og europæisk plads.

- Jeg ved godt, at vi er i Europa hvis AaB ikke vinder søndag. Men det tænker jeg ikke så meget på. Vi er et hold, der kan lide at vinde fodboldkampe – derfor handler det for os alene om at slutte med to sejre. Så ender vi på 2. pladsen - og kan så også se frem til en lidt længere ferie, smilede han.

Se SønderjyskEs pragtkasser mod OB her:

6 kommentarer
Vis kommentarer