Sønderjyske henter midtbanespiller i Viborg

Midtbanespilleren Marcel Rømer skifter fra Viborg på Superligaen 10.-plads til Sønderjyske på fjerdepladsen

Marcel Rømer skifter til SønderjyskE. (Foto: Tycho Gregers)
Marcel Rømer skifter til SønderjyskE. (Foto: Tycho Gregers)

Sønderjyske er tidligt ude i jagten på forstærkninger til truppen.

Midtbanespilleren Marcel Rømer skifter således til Sønderjyske fra Viborg, hvor han spillede en vigtig rolle i holdets oprykning i foråret 2015.

Men i efterårets udgave af Superligaen har Marcel Rømer ikke været førstevalg hos de grønne fra Viborg. Pladserne på den centrale midtbane er i stedet oftest blevet besat af Lukas Lerager og Jeppe Grønning.

- Marcel Rømer var en vigtig mand i vores oprykning i sidste sæson, men har i efteråret haft svært ved at holde fast i sin plads i startopstillingen.

- Derfor har han haft et ønske om luftforandring i jagten på mere spilletid, og det har vi imødekommet, siger Viborg sportschef Ole Nielsen på klubbens hjemmeside.

Hos Sønderjyske er man begejstret over at have fået tilgang af den unge midtbanespiller.

- Vi får i Marcel Rømer en spiller, der populært sagt passer perfekt ind på holdet. Han er en klog spiller, der samtidigt er arbejdsom og løbevillig, og ikke mindst så giver han sig altid 100 procent i alle kampe.

- Her ydede han sit markante bidrag til Viborgs flotte oprykning i sidste sæson, siger Sønderjyskes sportschef Hans Jørgen Haysen på klubbens hjemmeside.

24-årige Marcel Rømer nåede 63 kampe for Viborg.

0 kommentarer
Vis kommentarer