SønderjyskE i dialog med flere trænere

SønderjyskE er i dialog med flere mulige afløsere, hvis træneren springer fra

SønderjyskE kan miste Lars Søndergaard efter denne sæson (Foto: Lars Poulsen)
SønderjyskE kan miste Lars Søndergaard efter denne sæson (Foto: Lars Poulsen)

Efter fire sæsoner er der en reel risiko for, at Lars Søndergaard kan forlade SønderjyskE efter denne sæson.

Klubbens sportsdirektør Hans Jørgen Haysen afslører over for Ekstra Bladet, at de langstrakte forhandlinger omkring trænerens fremtid har fået klubben til at overveje andre kandidater.

– Det er jo klart, at når vi ikke er blevet helt færdige med træneren, så bliver vi nødt til at vurdere, hvilke andre emner der er, siger Hans Jørgen Haysen, men understreger samtidig, at klubben stadig håber på at komme overens med Lars Søndergaard, der kom til klubben, da Michael Hemmingsen for fire år siden smuttede til Randers FC.

Superligaen Sønderjyske efter ny blamage: En af de værste kampe nogensinde

– Vi er glade for Lars Søndergaard, og vi er parat til at vente lidt på ham. Men hvis han ikke vil forlænge her, så har vi en liste klar med kandidater, siger Hans Jørgen Haysen.

Listen skulle rumme den nuværende OB-træner Ove Pedersen, der nævnes som favorit, hvis Søndergaard springer fra. Ove Pedersen var på plads til kampen mod Silkeborg i går ... men han plejer at se de fleste Superliga-opgør.

Silkeborg IF Silkeborg stormer fra skammens rekord

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger har SønderjyskE allerede været i dialog med flere mulige afløsere.

– Jeg forventer, at der er en afklaring inden for to-tre uger. Vi forhandler, og så må vi se, om vi kan komme overens, siger Lars Søndergaard, der også er i spil til det ledige job i AaB. Her ser amerikaneren Bob Bradley imidlertid ud til at være den foretrukne.

Søndergaard har evnet at udvikle SønderjyskE fra den karakteristiske knoklerstil til et mandskab, der har rummet nogle af Superligaens mest spændende offensive typer de senere år, som Rubin Okotie og Lasse Vibe.

Franco Mussis var et flop i København - nu er han en succes i Argentina igen(Foto: Jan Unger) Superligaen Se her, FCK: Mussis vader i succes

Frontkæden i øjeblikket med Tommy Bechmann, Marvin Pourié og Johan Absalonsen er normalt blandt de giftigste i rækken, selv om det ikke var at spore i kampen i går, hvor bundproppen Silkeborg vandt en overvældende stor 4-1 sejr.

– Jeg synes ikke, vores forsvarsspil er til at kende i 1. halvleg, og jeg tænker måske på, om vi lægger spillet lidt højere op, end godt er. Det første mål er i hvert fald et kontra-mål, og Silkeborg får flere af den slags muligheder. Det så vi også i Farum i sidste runde. Det sker sjældent mod os, og vi må overveje, hvordan vi finder tilbage til det, som vi er gode til, sagde Lars Søndergaard, efter holdet nu har lukket otte mål ind de seneste to kampe.

Landets bedste række blev i starten af 1990'erne skåret ned fra 16 hold til det eksisterende format. Nu kan en forøgelse af antallet af hold være på vej (Polfoto) Superligaen Chok: Superliga-udvidelse er realistisk

Se SønderjyskE ordne Brøndby i DBU Pokalen:

4 kommentarer
Vis kommentarer