Afsløring: Superliga-klub henter ungt talent

SønderjyskE er nået til enighed med Helsingør om et køb af 22-årige Nicholas Marfelt, som dermed tager springet fra 1. division til Superligaen

Der har været stor udskiftning i SønderjyskE-truppen i dette transfervindue. Nu er endnu et nyt ansigt på vej i truppen. (Foto: Ernst van Norde)
Der har været stor udskiftning i SønderjyskE-truppen i dette transfervindue. Nu er endnu et nyt ansigt på vej i truppen. (Foto: Ernst van Norde)

Det har været et bemærkelsesværdigt transfervindue for SønderjyskE.

Profiler har forladt Haderslev-klubben på stribe, ligesom et farvel til cheftræner Jakob Michelsen har trukket overskrifter.

Søndag blev det bekræftet, at den svenske U21-landsholdsspiller Simon Kroon følger Janus Drachmann og Marc Dal Hende til FC Midtjylland. Og alle forlader de SønderjyskE omgående.

Men de sensationelle sølv-vindere fra sidste sæson har ikke i sinde at lade trafikken omkring Haderslev-holdet være ensrettet. Der er kommet forstærkninger den anden vej, og man er klar med endnu en af slagsen i løbet af kort tid.

Ekstra Bladet erfarer således, at SønderjyskE er kommet overens med 1. divisionsklubben Helsingør med henblik på et køb af den 22-årige venstre back Nicholas Marfelt, der også kan dække flere andre positioner. 

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger er der tale om en købspris på 600.000 kroner, og kun Marfelts personlige vilkår mangler at blive forhandlet på plads, før handlen kan offentliggøres.

Han var tidligere i januar til prøvetræning i Brøndby, men det korte ophold på Vestegnen resulterede ikke i en kontrakt for spilleren, der i Haderslev skal forsøge at styrke sit kandidatur til U21-landsholdet.

Udsigten til spilletid fremstår her umiddelbart lovende for Marfelt, efter at SønderjyskE netop har sagt farvel til klubbens normale førstevalg, Marc Dal Hende, i forsvarets venstre side.

Det er ikke første gang, at SønderjyskE forsøger sig med køb af en Helsingør-profil, eftersom den offensivt-orienterede Phillip Zinckernagel drog samme vej i sommeren 2016.

Også Helsingør-træner Christian Lønstrup var længe nævnt som en af de oplagte kandidater til at erstatte træner Jakob Michelsen, da han forlod SønderjyskE til fordel for Hammarby i Sverige. Her blokerede en manglende P-licens dog for en eventuel overgang.

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

Se også: FCM støvsuger rivaler: Henter endnu en Superliga-profil

Se også: Mister tre profiler: Nu går SønderjyskE på rov i Brøndby

4 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere