Agent bekræfter: Superliga-interesse for PL-angriber

SønderjyskE jagter angriberen Tokelo Rantie i Bournemouth. Det vil spillerens agent ikke bekræfte, men han medgiver, at der er interesse fra en dansk klub

EM-aktuelle Tokelo Rantie kan være på vej til Superligaen. (Foto: All Over Press)
EM-aktuelle Tokelo Rantie kan være på vej til Superligaen. (Foto: All Over Press)

SønderjyskE's vicemestre har allerede forstærket sig frem mod den kommende sæson, men der kan være flere spillere på vej, og én af dem kan komme direkte fra den engelske Premier League.

Tipsbladet.dk kunne for lidt over en uge siden afsløre, at sønderjyderne har et særdeles godt øje til Bournemouth-angriberen Tokelo Rantie.

Det har klubben fortsat, og der er dialog i gang med Premier League-klubben. Prisen er dog ikke overraskende det største bump på vejen.

SønderjyskE er kun villige til at betale en lav transfersum for angriberen - allerhelst vil de have ham på fri transfer. Tokelo Rantie spillede kun tre Premier League-kampe for Bournemouth i den forgangne sæson, og siden januar har han ikke været en del af førsteholdstruppen, så englænderne er formentlig til at tale med.

Bournemouths Tokelo Rantie kan være på vej til Superligaen. (Foto: All Over Press) SønderjyskE SønderjyskE flirter med Premier League-angriber

Tokelo Ranties agent, Dario Slomic, ønsker ikke at tale konkret om SønderjyskE eller transfersum, men han bekræfter, at der er ting i gang i kulissen.

- Jeg kan bekræfte, at der er konkret interesse fra en klub i Danmark. Vi er i dialog med Bournemouth om transfersummen, siger Dario Slomic til tipsbladet.dk.

Kan du bekræfte, at det er SønderjyskE, der viser interesse?

- Jeg ønsker ikke at kommentere på konkrete klubber.

Tokelo Rantie har spillet i Bournemouth siden 2013, men sydafrikaneren har aldrig fået det til at fungere, selv om han periodevis har fået masser af spilletid. Inden sit skifte til engelsk fodbold tørnede han ud for Malmö FF.

SønderjyskEs sportschef Hans Jørgen Haysen bekræftede i sidste uge, at han er bekendt med Tokelo Rantie og hans situation i Bournemouth.

- Det er mit job at kende ham og andre spillere, der kan ligge inden for vores prisniveau. Han er en af mange spillere, vi holder øje med, og han er da afgjort en interessant spiller, som jeg også kan huske fra hans tid i Malmö. Men lige nu er der ikke mere i det, sagde Haysen til tipsbladet.dk.

Nicolaj Thomsen har haft en stærk sæson i AaB med ti mål - seks af dem i Superligaen (Foto: René Schütze) AaB AaB-stjerne tæt på fransk klub

Bisp skal et smut i Superligaen (Foto: Jens Dresling) Silkeborg IF Ny Superliga-klub handler i Vejle

3 kommentarer
Vis kommentarer