SønderjyskE-træner: Vi tager bussen næste gang

Sønderjyske-træner Lars Søndergaard kom søndag ned på jorden igen efter et 0-2-nederlag til Randers

SønderjyskE kom ned på jorden igen efter torsdagens 5-0-sejr ude over Silkeborg, da Lasse Vibe og co. fortsatte hjemmebanekomplekset. (Foto: Jesper Dall/Polfoto)
SønderjyskE kom ned på jorden igen efter torsdagens 5-0-sejr ude over Silkeborg, da Lasse Vibe og co. fortsatte hjemmebanekomplekset. (Foto: Jesper Dall/Polfoto)

SønderjyskE's træner Lars Søndergaard valgte at ty til humor, da han blev konfronteret med den kedelige hjemmebanestatistik, som nu lyder på 11 kampe uden sejr hjemme i Haderslev.

- Jeg ved ikke, om vi skal tage en bustur som opladning inden næste hjemmekamp, siger Lars Søndergaard med henvisning til succesen på udebane i torsdags.

Tidligere på ugen vandt SønderjyskE - efter en tur på landevejen - nemlig 5-0 i Silkeborg, men sønderjyderne havde det i dag svært mod Randers’ stærke forsvar. Et forsvar med keeper David Ousted, der endnu ikke har tilladt mål i foråret.

Læs også:

Se også: Randers-eventyret fortsætter

- Vi taber duelspillet til Randers, som er fysisk stærkere og utroligt skarpe. Det er et klogt og undervurderet hold, og det er ikke tilfældigt, at der ikke er scoret mod dem i foråret, siger Lars Søndergaard.

- Selvom de er svære at score imod, så kommer vi frem til nogle chancer. Vi spiller også langt bedre, end vi gjorde i Randers, men ved målene står vi lidt på hælene. Der er dog en del positivt at tage med fra denne kamp, siger han.

SønderjyskE, der er tre point over nedrykningsstregen, tager 6. april imod FC Midtjylland. Spørgsmålet er så, om Søndergaard vil ud og køre en tur i bus inden den kamp.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere