SønderjyskE: Ville gerne have spillet

SønderjyskE-træner Lars Søndergaard ærgrer sig over aflysningen af aftenens kamp, selvom det var det eneste rigtige at gøre. 

Mandagens store bundgys mellem SønderjyskE og Esbjerg er blevet aflyst. Det kraftige snevejr i Haderslev og omegn har gjort det umuligt at gennemføre kampen på Haderslev Fodboldstadion. 

For SønderjyskE's træner Lars Søndergaard kommer meldingen ikke som en overraskelse. 

- Jeg sad egentlig og ventede på det, for det er helt vildt hernede. Jeg var ude at løbe i morges klokken otte, hvor det begyndte, og siden er det bare fortsat. Det er umuligt at spille; også på grund af stormen. Så det er det eneste rigtige, og det ville også være umuligt for tilskuerne. Det er ikke vejr til at spille fodbold i, siger Lars Søndergaard til tipsbladet.dk.

SønderjyskE-spillerne ville ellers gerne have været i aktion denne mandag. 

- Lige siden forrige fredag har vi ventet på at komme til at spille igen, fordi vi ville rette op på vores to nederlag i foråret. Vi har ladet op til kampen og var klar, men nu går der så et ekstra stykke tid. Det nytter ikke noget, men vi må tage det som det kommer. Nu har vi fokus på kampen mod Silkeborg, som vi ser frem mod. Det giver også mulighed for, at vi har nogle spillere med småskader, der kan få lidt ekstra tid at blive klar i. Nu må vi se, hvad det betyder, men jeg håber, vi kan træne godt i den kommende tid, lyder det fra Søndergaard. 

SønderjyskE's næste kamp mod Silkeborg bliver spillet torsdag den 28. marts, hvilket til den tid vil være næsten tre uger efter den foregående kamp. Samtidigt skal SønderjyskE tilbringe ventetiden under nedrykningsstregen, men det bekymrer ikke Lars Søndergaard.

- Nej, for det er et øjebliksbillede. Vi har en kamp i baghånden nu, og hvis vi vinder den, kan vi komme tættere på holdene over os. Jeg vil for eksempel ikke udelukke Horsens og FC Midtjylland for bundkampen endnu. Lige nu er det målscoreren, der afgør det, og sådan tror jeg ikke, det bliver til sidst. Men det bliver tæt, fastslår Lars Søndergaard.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere