Tilfreds Sønderjyske-træner: Ikke vejr til fodbold

Lars Søndergaard er helt enig i beslutningen om at aflyse superligakampen i Haderslev

Her kan der ikke spilles sne (Foto: Sønderjyske)
Her kan der ikke spilles sne (Foto: Sønderjyske)

Sønderjyskes træner, Lars Søndergaard, er helt enig i beslutningen om at aflyse aftenens superligakamp mod Esbjerg, efter at vintervejret har begravet Haderslev Fodboldstadion, mens stormen suser hen over Sønderjylland.

- Det er godt nok, for når man kigger ud af vinduet og ser, hvordan vejret er, så er det i hvert fald ikke til fodbold, konstaterer Lars Søndergaard.

Hans hold har startet foråret med to nederlag, og Søndergaard havde håbet at få de første point ind i regnskabet mod Esbjerg.

Men han er alligevel godt tilfreds med aflysningen og deler ikke sin kollega, Esbjerg-træner Jess Thorups holding om, at kampen skal spilles uanset vejret.

Se mere:

Se også: Snekaos aflyser bundbrag

- Hvis vejret ikke er til fodbold, og hvis banen er dækket af sne, er det tilfældigheder, der afgør kampene. Det er der nok af i forvejen.

- Vi havde da glædet os til at spille kampen, for vi trænede på banen i fredags, og da var der solskin og ingen vind, og det var en fantastisk lækker bane at spille på. Så det er da ærgerligt, men det er det mest fornuftige at gøre, siger Lars Søndergaard.

DBU vil senest tirsdag finde en ny dato at afvikle opgøret mellem de sydjyske rivaler.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere