Superliga-profil: Vores kamp var matchfixet

En træningskamp udviklede sig så grotesk, at flere SønderjyskE-spillere føler sig sikre på, at de pludselig var involveret i fixet kamp

(Foto: Claus Bonnerup)
(Foto: Claus Bonnerup)

- Har netop overværet matchfixing og hold kæft, hvor er det klamt at se på. Selv Brasov gav mig ret, skrev SønderjyskEs Lasse Vibe på sin Twitter-profil, efter han havde set sine holdkammerater tabe 1-0 til de rumænske modstandere.

SønderjyskE forbereder sig på overlevelseskampen i Superligaen med et træningsophold i Tyrkiet, hvor de altså tidligere i dag mødte rumænske FC Brasov.

I kampen skilte en linjedommer sig så meget ud, at der hurtigt blev visket om matchfixing rundt om banen. Linjedommeren vinkede nemlig som en besat i første halvleg, da han var i SønderjyskEs ende, men efter pausen undlod han at vinke spillerne fra FC Brasov offside - også i den epsiode der førte til kampens enlige mål. Det skriver jv.dk.

Læs også:

Related content

En rumænsk spiller var fem-seks meter offside, men linjedommeren lod flaget blive nede. På friløberen afsluttede angriberen og scorede. Bolden var dog aldrig over stregen, men linjedommeren dømte alligevel mål.

- Nej, nej, nej, der var ikke offside, sagde dommeren til jv.dk's udsendte efter kampen.

- For det første var der flere meter offside, og for det andet får jeg sparket bolden væk, inden den går over stregen. Jeg er slet ikke i tvivl, sagde Rasmus Hansen.

Se mere: Se også: Matchfixing-advokat: Hvor er beviserne, DBU? Matchfixing-advokat: Hvor er beviserne, DBU?

SønderjyskEs træner Lars Søndergaard medgiver, at der skete lidt 'underlige' ting, men han vil ikke råbe op om matchfixing.

- Der skete mange uforklarlige ting, og jeg kan godt forstå dem, der snakker om matchfixing, men jeg tror bare, at han var ringe, sagde Lars Søndergaard.

På Twitter fik Lasse Vibe opbakning fra klubbens Daniel Christensen:

- Ja, så har vi også prøvet det – at være offer for matchfixing. Tyrkiske dommere købt og betalt. Føj, skrev Daniel Christensen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere