SønderjyskE spillede Randers ud af banen

Tenniscifre i Haderslev, da Randers blev budt velkommen tilbage til Superligaen

Henrik Hansen scorede til 2-0 for SønderjyskE og spillede generelt en flot kamp. (Foto: Anders Brohus)
Henrik Hansen scorede til 2-0 for SønderjyskE og spillede generelt en flot kamp. (Foto: Anders Brohus)

Oprykkerne fra Randers fik en styg tilbagevenden til Superligaen, da kronjyderne lørdag aften sæsondebuterede på udebane mod SønderjyskE.

Der var ganske enkelt klasseforskel, da sønderjyderne foran 3000 tilskuere på Haderslev Fodboldstadion spillede gæsterne ud af banen og sejrede med hele 6-1.

Randers havde - udover Jonas Kampers superscoring kort efter pausen til 1-3 - intet at byde på, mens hjemmeholdet til gengæld havde en masse. SønderjyskE's spil hang sammen overalt på banen, og hjemmeholdet var samtidig dygtigt til at udnytte svaghederne i Randers' sårbare defensiv.

Alle mand arbejdede hårdt og var sikre i pasningerne, illustreret bedst ved Conor O'Brien, der på den centrale midtbane involverede sig i en masse. Med succes.

Antipas var farlig
Og fremme havde SønderjyskE i kvikke Quincy Antipas en mand, som Randers-forsvaret aldrig fik kontrolleret. Antipas kom selv på tavlen en enkelt gang, men var derudover involveret i en masse af de farlige situationer.

Allerede efter 12 minutter faldt første scoring, da en helt fri Thomas Hansen headede et frisparksindlæg fra en meget stærk playmaker Henrik Hansen i nettet med stor kraft til 1-0, og seks minutter senere var det så Henrik Hansens egen tur til at komme på tavlen.

Lasse Vibe driblede i højresiden og lagde bolden bagud til Quincy Antipas, der imidlertid leverede en sjælden kikser - som så alligevel meget sigende for en dag, hvor det meste lykkedes, blev forvandlet til en assist, idet hans kiksede afslutning havnede hos en fri Henrik Hansen, der let kunne sparke bolden ind til 2-0 i det 18. minut.

Et kvarter senere blev Antipas stukket fri, afdriblede David Ousted og scorede til 3-0, før pauseteen gav Colin Todds tropper tid til at sunde sig.

Superscoring af Kamper
Ikke mange udnyttede muligheden, men Jonas Kamper havde tydeligvis en god ide om, hvad der skulle til at ændre slagets gang, da han kort efter pausen hamrede bolden i mål langt ude fra højresiden med en flot gevindbold.

Men det nåede aldrig at resultere i en nogen opblomstring fra kronjyderne, idet David Ousted kort efter kiksede fælt på Conor O'Briens luskede langskud, som trods et fælt knæk undervejs burde have været pareret af Randers-keeperen.

Med 4-1 var kampen reelt lukket, og det kunne ses på Randers-spillerne, der ofte lagde sig fladt ned og kiggede på SønderjyskE's fine pasningsspil. Eller ligefrem hjalp hjemmeholdet til scoringer, som da den tidligere SønderjyskE-spiller Anders Egholm også kiksede fælt ved 5-1-scoringen.

Seks forskellige målscorere
Først fik han ikke ekspederet en lang aflevering i dybden til Lasse Vibe væk, og siden fik han heller ikke reddet bolden på målstregen, men blot skubbet den tilbage ud til Vibe, som sparkede den i mål til 5-1 med en halv time tilbage.

Quincy Antipas blev nedlagt i feltet ti minutter senere, og så kom Jarl Andre Storbæk som den sjette af hjemmeholdets spillere på måltavlen, da han satte straffesparket sikkert i mål. Flot af SønderjyskE - og av, av, av for Randers. Velkommen tilbage til Superligaen.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen