Lodberg: Drømmedebut

Vi var pivfarlige som vi skal være angrebsmæssigt, og vi havde styr på dem defensivt, siger Niels Lodberg efter sin SønderjyskE-debut

Niels Lodberg i hovedstødsduel med Anders Egholm. (Foto: Anders Brohus)
Niels Lodberg i hovedstødsduel med Anders Egholm. (Foto: Anders Brohus)

HADERSLEV (ekstrabladet.dk): SønderjyskE-træner Lars Søndergaard smilede bredt efter den knusende premieresejr på 6-1 over Randers.

- Vi spillede en rigtig flot kamp, og der er grund til at rose spillerne. Men to ting betød rigtig meget. Vi fik det hurtige første mål, og så fik vi scoret hurtigt efter, at de fik reduceret i 2. halvleg, sagde Lars Søndergaard.

Han gav start-debut til den 20-årige venstre back Jacob Tjørnelund, fordi den nyerhvervede østriger Florian Hart endnu ikke har fået sin spilletilladelse. Og den unge mand førte sig frem med stor spillemæssig autoritet.

- Han var på et af de yderste mandater i truppen, men han greb sin chance, må man sige, konstaterede træneren, der også roste nyerhvervelsen Niels Lodberg.

- Ham skal vi nok få rigtig stor glæde af, sagde Søndertgaard.

Læs også:

Se også: SønderjyskE spillede Randers ud af banen

Lodberg selv var også særdeles tilfreds.

- Det var en drømmedebut - bedre end forventet. Vi var pivfarlige som vi skal være angrebsmæssigt, og vi havde styr på dem defensivt, konstaterede han.

Efter mange succesrige år i Horsens blev han tvunget til at rykke teltpælene op, fordi han ikke kunne blive enig med de gule om en kontraktforlængelse.

- Det er ikke noget, jeg tænker så meget over. Nu er jeg SønderjyskE-spiller. Væsentligst er, at de spiller fodbold på en måde, som passer mig, og det er spændende at være med i projektet hernede, fastslog han.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen