Topscorers appel: Sælg mig!

Quincy Antipas håber på større udfordringer end SønderjyskE, når sæsonen starter op

Qunci Antipas vil gerne videre i sin karriere. (Foto: Ernst van Norde)
Qunci Antipas vil gerne videre i sin karriere. (Foto: Ernst van Norde)

Spørg hvilken som helst Superliga-træner om, hvilken SønderjyskE-spiller, han helst vil have fingre i, og majoriteten vil pege på topscoreren Quincy Antipas.

Den 28-årige zimbabwer har nemlig spillet en flot sæson og kan om nogen føle, at han har en stor andel i Haderlev-klubbens overraskende 6.plads i den netop afsluttede sæson.

Storspillet fra hurtigløberen har da også affødt en del henvendelser, men foreløbig render Antipas stadig rundt i Sønderjylland.

- Der er interesse for Quincy fra forskellige kanter, men så vidt jeg ved, har der endnu ikke været noget konkret på bordet, siger afrikanerens agent, Jimmi Nagel Jacobsen, til ekstrabladet.dk.

Læs også:

Se også: Sønderjyske henter Horsens-anfører

Han ønsker ikke at kommentere på oplysninger om, at SønderjyskE har hængt et prisskilt å 1,5 millioner Euro – ca. 10 millioner kroner – om halsen på deres guldfugl.

- Jeg er ikke i position, hvor jeg kan sætte og bestemme prisen. Men klubben har lovet os, at der ikke er sat en minimumspris på ham, og at de vil kigge seriøst på alle tilbud, som interesserede klubber måtte komme med, siger Jacobsen.

Hovedpersonen prøver også at holde fokus på træningsstarten i SønderjyskE, men han erkender, at han gerne snart ser sig prøvet af på højere niveau.

- Jeg føler mig klar til næste skridt i karrieren og håber det kan ske i det kommende transfervindue.

- Jeg har meddelt klubben, at mine ambitioner rækker til mere end SønderjyskE, og ledelsen har lovet mig, at de ikke vi stå i vejen for et salg, siger Antipas til ekstrabladet.dk.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen