Vibe-skår i glæden: Jeg skulle have afgjort det

SønderjyskEs Lasse Vibe havde chancen for at sænke FCK

HADERSLEV (ekstrabladet.dk): Lasse Vibe scorede et mål i 1. halvleg, men burde havde fordoblet høste og sikret SønderjyskE sejren i slutfasen af målfesten på Haderslev Fodboldstadion.

Det erkendte den lynhurtige kantspiller uden omsvøb efter sidste dommerfløjt.

- Vi havde flere gode chancer i slutfase, og der er ingen tvivl om, at jeg skulle have scoret og afgjort sagen til vores fordel. Min chance var stor, og det kommer da skår i glæden, at jeg ikke fik sparket bolden i mål, sagde Lasse Vibe, der ellers kunne se tilbage på et opgør, hvor han atter engang havde været et stort aktiv for sit hold.

Se også: Brøndby heldige i målfest

Han er en af hovedmændene bag SønderjyskEs succes i dette forår, og inden han selv scorede stod han for oplægget til hjemmeholdets første mål, som blev sendt i nettet af Eyjolfur Hedinsson.

- Det var jo en kamp, som det var rigtig fedt at være offensiv spiller i. Men jeg må erkende, at vi ved at satse så meget fremad banen solgte vort forsvar. Heldigvis fik vi mere styr på helheden i 2. halvleg og på baggrund af afslutningen burde vi have vundet, konstaterede han, der sammen med rapfodede Quincy Antipas flere gange virkelig gav Brøndby-forsvaret problemer.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere