Film fik Antipas smidt ud

Køges Ronnie Bendtsen sørgede med skuespil for, at Quincy Antipas fik rødt kort i kampen, som Køge tabte 1-2

(Foto: Polfoto/Jesper Dall)
(Foto: Polfoto/Jesper Dall)

Dommer Michael Svendsen var ikke en populær mand i Haderslev, da Sønderjyske søndag spillede mod HB Køge i Superligaen.

Quincy Antipas bragte sønderjyderne foran 1-0 efter 20 minutter, men et lille kvarter senere måtte han vinke farvel, da dommer Michael Svendsen viste ham det røde kort.

Antipas skubbede Køges Ronnie Bendtsen i brystet, men Bendtsen fremviste sine skuespilevner og kastede sig bagover, mens han tog sig til ansigtet.

Se også: Antipas så rødt: Jeg slog ikke

En tydeligt utilfreds Antipas måtte med grimme gloser forlade banen før tid. Ronnie Bendtsen forstår dog ikke reaktionen og afviser, at han overdramatiserede.

- Jeg kan ikke huske, hvad der skete. Jeg mener, jeg fik et slag i hovedet, og så er den ikke længere, sagde han efter kampen til TV 2 Sport.

Se også: Rødt kort kunne ikke stoppe SønderjyskE

Han blev bedt om at kommentere på, om situationen var til et rødt kort, men det ønskede han ikke, fordi han ikke havde set tv-billederne af situationen.

TV 2 Sport lod ham derfor se billederne i slowmotion, men han svarede efterfølgende, at han ikke nåede at se billederne. Derfor fik han vist billederne en gang til, uden at det fremkaldte nogen umiddelbar reaktion.

- Det er svært at bedømme, sagde han.

Se situationen her:

Filmer han slag fra Antipas?

Sønderjyske vandt kampen 2-1 og kravler dermed op på sjettepladsen i Superligaen, mens HB Køge fortsat er sikkert fæstnet i bunden af tabellen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere