Antipas så rødt: Jeg slog ikke

Quincy Antipas var utilfreds med det røde kort

Antipas er utilfreds med det røde kort. (Foto: Jesper Dall/Polfoto)
Antipas er utilfreds med det røde kort. (Foto: Jesper Dall/Polfoto)

HADERSLEV (ekstrabladet.dk): Quincy Antipas fik karrieren første røde kort, da han blev sendt til omklædning af dommer Michael Svendsen en halv snes minutter før pausen.

Og den lille mand med de hurtige ben følte, at det var dybt uretfærdigt.

- Jeg slog ikke, men skubbede, da jeg ville frem til bolden. Andet var der ikke i den sag. Derfor forstår jeg ikke dommeren. Jeg synes ikke engang, at jeg lavede noget, der var til gult kort. Derfor er det meget bittert, at jeg nu kan se frem til to kampes karantæne, sagde han - der sørgede for SønderjyskEs 1-0-scoring inden han røg ud - efter kampen.

Se også: Rødt kort kunne ikke stoppe SønderjyskE

Den anden hovedmand i den diskutable episode, der udspillede sig i forbindelse med et hjørnespark var Køges Ronnie Bendtsen, som i kølvandet på dramaet blev grundigt upopulær hos hjemmeholdet publikum.

Han kunne bagefter ikke sige præcist, hvor han blev ramt – og om det var en albue eller noget andet, der ramte ham.

- Jeg kan kun sige, at jeg fik et slag. Derfor blev jeg meget forskrækket. Om det er rigtigt at give Antipas de røde kort for forseelsen, vil jeg ikke vurdere. Det er dommerens afgørelse, og han havde været henne at sige il os, at vi skulle slappe af, sagde Ronnie Bendtsen, der blev udskiftet et kvarter efter pausen – og her kunne han se sine holdkammerater skabe lidt uventet spænding i en kamp, som hjemmeholdet ellers havde under kontrol.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere