Lyngby-lussing hjælper OB

Lyngby-defensiven faldt helt sammen mod SønderjyskE, der med 4-0 sejren sendte en hjælpende hånd til OB

Lyngby-forsvaret gav Sønderjyske alt for meget plads i 4-0 nederlaget. (Foto: Peter Hove Olesen)
Lyngby-forsvaret gav Sønderjyske alt for meget plads i 4-0 nederlaget. (Foto: Peter Hove Olesen)

Lyngby havde søndag eftermiddag alle muligheder for at spille sig tilbage i kampen mod nedrykning, men en sløj defensiv blev dyr i 4-0 nederlaget til Sønderjyske.

Med sejren kan SønderjyskE til gengæld juble over at have Superliga-livet. Sønderjyderne er nu hele 12 point foran Lyngby, der har en offensiv, som også næste sæson ville pynte i Superligaen, men også en defensiv, der hører mere hjemme i 1. division.

Lyngby startede ellers kampen pænt og fik i første halvleg spillet sig til flere gode muligheder mod et SønderjyskE-hold, der overraskede ved at presse højt oppe på banen.

Se også: FCK kvaste HB Køge komplet

Det skulle tydeligvis stresse Lyngbys opspil, men efter en lidt tøvende start fik Lyngby spillet sig ud af presset og havde flere gode muligheder, blandt andet ved Bajram Fetai.

Men fem minutter før pausen slog Lyngbys defensiv ikke blot sprækker, men åbnede kæmpestore huller, som kyniske Sønderjyske udnyttede. Et hjørnespark blev taget kort til Quincy Antipas, og han havde masser af tid til at finde Conor O'Brian inde foran mål til en let scoring.

Og efter pausen gik det helt galt for Lyngbys defensiv. Sønderjyske fik masser af plads og skulle kort efter pausen blot bruge tre afleveringer på at spille sig gennem Lyngby-forsvaret ved 2-o scoringen. Antipas stod for endnu en assist og fandt flot Lasse Vibe, der scorede til 2-0.

Det fik for alvor Lyngby til at knække sammen, og først Conor O'Brien og derefter indskiftede Tommy Bechmann slog 4-0 sejren fast.

Dermed er OB på tredjesidstepladsen stadig fem point foran Lyngby. HB Køge er efter dagens nederlag til FCK helt isoleret i bunden.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere