Gylden gave til FCK: SønderyskE narrede FCN

Det skulle have været tre point for FC Nordsjælland, men det blev til 0

Søren Christensen og FCN blev nedlagt i Haderslev. (Foto: René Schütze)
Søren Christensen og FCN blev nedlagt i Haderslev. (Foto: René Schütze)

- Vi skal bare score på vores chancer, så snupper vi tre point, sagde FCN-anfører Nicolaj Stokholm i pausen af kampen mod SønderjyskE på et solbeskinnet Haderslev Stadion.

Guldaspiranterne scorede bare ikke på deres chancer, heller ikke i 2. halvleg, og så endte de med at tabe 1-0 på det mål, som Hallgrimur Jonasson scorede i slutningen af 1. halvleg.

Gæsterne blev fra start mødt af et højt pres fra SønderjyskE, men efterhånden som 1. halvleg skred frem, begyndte FCN at skabe chancer.

To gange slap Tobias Mikkelsen således fri med Nathan Coe - begge gang på oplæg hen over SønderjyskE-forsvaret fra Mario Ticinovic - men begge gange lobbede Mikkelsen bolden over mål.

Så var Hallgrimur Jonasson anderledes træfsikker, da han på et godt hjørnespark fra Daniel Christensen steg op og pandede 1-0 i mål.

FC Nordsjælland pressede i perioder godt på i 2. halvleg, men det jyske forsvar gav ikke de samme kæmpechancer fra sig efter pausen. Det var tættere på 2-0 end 1-1.

SønderjyskE er med sejren kommet på lang afstand af det nedrykningsspøgelse, der for blot et par kampe siden forfulgte klubben.

FC Nordsjælland har omvendt mistet et kæmpe skridt i guldstriden. FC København kan med en sejr over Brøndby bringe sig seks point foran.

Kampfakta her: SønderjyskE-FC Nordsjælland 1-0

1 af 2 Hallgrimur Jonasson header Sønderjyske på 1-0. (Foto: René Schütze)
2 af 2 Søren Christensen og FCN blev nedlagt i Haderslev. (Foto: René Schütze)
0 kommentarer
Vis kommentarer