Selvtilliden vokser hos SønderjyskE

- Nu tror vi på os selv, siger SønderjyskEs islandske klippe Hallgrimur Jonasson

Hallgrimur Jonasson scorer her mod FCN. (Foto: René Schütze)
Hallgrimur Jonasson scorer her mod FCN. (Foto: René Schütze)

HADERSLEV (Ekstrabladet.dk) 2-2 står der nu.

Dette kunne SønderjyskEs matchvinder Hallgrimur Jonasson konstatere efter, at han havde headet sit hold til sejr i opgøret mod FC Nordsjælland.

Henvisningen har dog ikke noget med et resultat at gøre, men derimod med, at nu har han scoret to mål både i Superligaen og på landsholdet.

Han var to gange på pletten, da Island i sidste EM-kvalifikationskamp drillede Portugal på udebane, men dog endte med at tabe 3-5.

Læs også:

Søren Christensen og FCN blev nedlagt i Haderslev. (Foto: René Schütze) SønderjyskE Gylden gave til FCK: SønderyskE narrede FCN

Og mod FC Nordsjælland kom han op på samme antal fuldtræffere på klubholdet.

- Jeg fik overraskende meget plads til at heade på Daniels hjørnespark, og det var selvfølgelig en dejlig fornemmelse at se bolden gå i nettet, fastslog matchvinderen.

Samtidig bedyrede han, at hverken han eller holdkammeraterne har ændret syn på tingene efter en succesrig uge med tre sejre – og dermed vigtig yderligere afstand til nedrykningsstregen.

Søndergaard i tvivl
- Vi kigger hverken op eller ned. Vi kigger på os selv. Vi startede foråret lidt vaklende. Men nu har vi fundet os selv. Vi har fået selvtillid og tro på tingene. Og det omsætter vi til at vinde, og det skal vi fortsætte med, fastslog Jonasson.

Træner Lars Søndergaard var i et slemt dilemma før kampen – han følte sig nemlig tvunget til at sætte den dobbelte målskytte fra AGF-kampen, Tommy Bechmann på bænken.

- Jeg sov faktisk ikke ret godt efter AGF-sejren, fordi jeg vidste, at jeg ikke kunne få plads til både Bechmann og Antipas i denne kamp. Jeg ville nemlig ikke lave om på holdet grundopstilling, og det tror jeg var en rigtig disposition, sagde han, der sendte Bechmann på banen i de sidste 20 minutter.

0 kommentarer
Vis kommentarer