Ny målmand i SønderjyskE

Med Nathan Coe ude i længere tid har superligaklubben SønderjyskE valgt at skrive kontrakt med Kenneth Stenild

Kenneth Stenild er ny mand i SønderjyskE. (Foto: Mick Anderson/Polfoto)
Kenneth Stenild er ny mand i SønderjyskE. (Foto: Mick Anderson/Polfoto)

Kenneth Stenild Nielsen, der har været på try-out i SønderjyskE, har gjort et så godt indtryk, at han bliver resten af sæsonen.

Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.

Mangler kamptræning
24-årige Stenild, som har en fortid i AC Horsens og AaB, har trænet med resten af holdet i Tyrkiet, og har fået overbevist trænere og ledelse om at han stadig har niveau til Superligaen.

SønderjyskE's normale førstevalg, stærke Nathan Coe, er ude i op til to måneder endnu med en knæskade, og derfor har klubben skrevet en seks måneders kontrakt med Stenild.

- Kenneth Stenild har gjort et godt indtryk, hvor han under opholdet i Tyrkiet tydeligt er blevet bedre og bedre. Han har været uden kamptræning i nogle måneder; men har efterhånden fået 'banket rusten af'. Han har vist en rigtig god indstilling til tingene, og vi tror og håber, at han vil løfte sit spil i takt med træningspassene, siger klubbens sportschef Ole Nielsen i pressemeddelelsen.

Varm tak
SønderjyskE har fået en kærkommen håndsrækning fra tre dedikerede fodboldtilhængere, der i efteråret etablerede en indsamling til fordel for en forstærkning af spillertruppen.

- Jeg vil på Sønderjyskes vegne gerne rette en stor og varm tak til komiteen bag indsamlingen, Søren Raun Nielsen, Henrik Søberg, Brian Schrøder, og ikke mindst til de mange sønderjyder, der med bidrag har bakket op om initiativet. Vi er en klub med en stram økonomi, og den økonomiske håndsrækning er virkelig noget, der varmer i en kold tid, siger Ole Nielsen i pressemeddelelsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer