Annonce:
Annonce:

Disciplin er nøgleordet for Hemmingsen

Sønderjyske-træner Michael Hemmingsen mener, at holdets store disciplin er årsagen til, at FC Nordsjælland blev slået med 2-1

Michael Hemmingsen glæder sig over den sønderjyske disciplin. (Foto: Thorkild Amdi)
Michael Hemmingsen glæder sig over den sønderjyske disciplin. (Foto: Thorkild Amdi)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg SønderjyskE

Det kan godt være, at der ikke er meget stjernestøv over Sønderjyskes smalle Superliga-trup, men det er tilsyneladende heller ikke nødvendigt for at begå sig i landets bedste fodboldrække.

Sønderjydernes træner Michael Hemmingsen peger efter 2-1-sejren over FC Nordsjælland derimod på en benhård disciplin som en af hovedårsagerne til, at holdet er svært at slå.

- Vi er disciplinerede i vores spil og er hele tiden opmærksomme på, hvad vi gør, når vi ikke har bolden. Og selv om vi også smider en del bolde væk, så gør vi det defensive arbejde ordentligt og kommer også bedre ud af det på den måde, siger Hemmingsen til TV2 Sport efter kampen i Farum.

Han erkender dog også, at sønderjyderne blev hjulpet af den hurtige udligning af Matti Lunds føringsmål.

- Selv om vi kom bagud, fik vi scoret rimelig hurtigt igen, og det gør selvfølgelig, at vi ikke mistede pusten. Men vi gjorde også mange ting rigtige, siger Hemmingsen til tv-stationen.

Han er desuden glad for at være kommet på tavlen i denne sæson efter nederlaget til FCK i sidste uge, og ser fine perspektiver for klubben efter tre point i to kampe.

- Det er ovenud tilfredsstillende. Det er helt vildt, hvad de laver. Hvis vi kan fortsætte og holde skruen i vandet, så er jeg sikker på, at vi kan indfri en masse menneskers mål og forhåbninger til Sønderjyske, siger han.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Politiske skandaler har siden 2003 udløst 12 kommissioner
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: