SønderjyskE går julen i møde med ro

Spillerne i SønderjyskE går vinterpausen i møde med ro i sindet efter 0-0 mod Randers. Henrik Bødker glæder sig over, at Randers ikke kom i gang

Pointdelingen i søndagens 0-0-kamp mellem Randers og SønderjyskE var klart mest tilfredsstillende for SønderjyskE-lejren, der med det ene point bevarede 14 points forspring til Randers.

- Det betyder alt, at vi spillede 0-0 og på den måde ikke fik sat Randers i gang med en sejr, siger SønderjyskE's Henrik Bødker.

Midtbanespilleren har været i gang med lommeregneren og kan med det ene point i Randers konstatere, at Sønderjyske kan gå på juleferie med ro i sindet.

- Hvis vi kan få point mod AaB i årets sidste kamp, vil det være helt fantastisk. Vi har 19 point nu. Vores målsætning er at få

mere end de 28 point, der var nok til redning i sidste sæson. Vi vil gerne op på 30 point. Lige nu ser det godt ud, siger Henrik Bødker.

Taget kæmpeskridt
Han var tæt på at blive matchvinder, da han efter 73 minutters spil hamrede bolden på stolpen.

- Jeg var allerede begyndt at juble, for den ramte jeg godt nok godt, siger Henrik Bødker.

Sønderjyskes cheftræner Michael Hemmingsen var godt tilfreds med kampens pointmæssige udbytte og ikke mindst det sønderjyske spil.

- Vi lægger på hele tiden. Vi spillede noget fint fodbold. Jeg synes, vi har taget kæmpeskridt. Specielt den seneste landskampspause har gavnet os, siger Hemmingsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere