Laudrup nærmer sig startplads

- Han har fantastiske evner, lyder roserne fra Morten Wieghorst rettet mod FCN’s 'semimatchvinder' med det forpligtende efternavn

Andreas Laudrup har afleveret til Sibosisu Zuma, der afslutter - og scorer. (Foto: Jesper Dall)
Andreas Laudrup har afleveret til Sibosisu Zuma, der afslutter - og scorer. (Foto: Jesper Dall)

HADERSLEV (ekstrabladet.dk): Blot tre minutter skulle han have på banen, da han blev indskiftet midtvejs i anden halvleg.

Så viste Andreas Laudrup, hvorfor hans familie igennem nu tre genrationer har bjergtaget hele fodbolddanmark.

Et hurtigt fodskifte, det lave tyngdepunkt, et godt overblik og et oplæg serveret på et sølvfad til Sibusiso Zuma, der let kunne sende kampens eneste scoring ind i det sønderjyske net.

1-0 til FC Nordsjælland, der med sejren gik forbi hjemmeholdet i Superligastillingen – og store roser fra FCN-træner Morten Wieghorst rettet mod unge Laudrup.

- Andreas viser nogle fantastiske evner, og han er helt klart kommet tættere på vores startopstilling, siger Morten Wieghorst, der – med held, tyder alt på – bevidst har kørt unge Laudrup langsomt ind på Superligaholdet.

En lille fyr - som Messi
- Han bliver langsomt modnet til Superligafodbold, men det gør vi med alle unge spillere, det er ikke specielt for Andreas. Man skal gøre sig fortjent til at spille på førsteholdet, siger Wieghorst om Andreas Laudrup, der tirsdag fylder 19 år.

Trods den klejne statur frygter FCN-træneren ikke, at Andreas Laudrup bliver mast på fysikken i landets bedste fodboldrække.

- Nej, han er ikke typen, der kommer til at smide sig ind i vanvittige fifty-fifty-tacklinger, og ja, han er en lille fyr, men det er Messi også, siger Wieghorst uden dog at sammenligne de to spillere direkte.

Unge Laudrup nøjedes med at sige, at han glædede sig over spilletiden og over oplægget til målet.

- Det var en drøm at lægge op til Zumas mål. At det også gav sejren, er bare helt fantastisk, siger Andreas Laudrup.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere