Nicolaj Agger brækkede anklen

Sønderjyske må undvære lejesvenden Nicolaj Agger i flere måneder, efter at han brækkede anklen i 0-0 kampen mod HB Køge

Nikolaj Agger bæres fra banen efter kort tid i dagens Superligakamp mellem SønderjyskE og HB Køge. (Foto: Jesper Dall/Polfoto)
Nikolaj Agger bæres fra banen efter kort tid i dagens Superligakamp mellem SønderjyskE og HB Køge. (Foto: Jesper Dall/Polfoto)

Sønderjyske må kigge langt efter angriberen Nicolaj Agger, når der skal sættes navne på holdkortet i efterårets resterende kampe.

Lejesvenden fra Brøndby er ude i op til et halvt år, efter han kort inde i 0-0 kampen mod HB Køge måtte bæres fra banen med et kompliceret ankelbrud.

- Der er tale om en alvorlig ankelskade, så der venter Nicolaj en lang skadespause. Han kommer nok ikke til at spille før en gang i løbet af foråret, forklarer Sønderjyskes holdlæge Niels Thomsen.

Lægen forklarer, at der er tale om et brud, hvor den 21-årige angriber har fået et brud på underbenet samt på syndesmosen, der er et bindeled mellem to af fodens knogler. Hans vurdering lyder, at der formentlig vil gå mindst tre måneder, før den uheldige angriber kan begynde på sin genoptræning.

Nicolaj Agger blev straks efter uheldet kørt i ambulance til Aabenraa Sygehus, hvor han i morgen skal opereres.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere