Agger skadet i lang-gaber

Nicolaj Agger udgik af elendig bundkamp mellem SønderjyskE og HB Køge

SønderjyskE og HB Køge leverede en usædvanligt ringe Superligakamp. (Foto: Jesper Dall/Polfoto)
SønderjyskE og HB Køge leverede en usædvanligt ringe Superligakamp. (Foto: Jesper Dall/Polfoto)

I torsdags var Nicolaj Agger en af SønderjyskE's helte i pokalydmygelsen af FCK, og Brøndby-lejesvenden lignede en spiller med stort mod på fodboldlivet. Det fortsatte han med i dagens Superligakamp mod HB Køge. Men kun i otte minutter.

Så kort tid fik de 2725 tilskuere på Haderslev Fodboldstadion lov at nyde hans elegante boldomgang med venstrepoten, før han måtte udgå med en sandsynligvis alvorlig ankelskade.

Det var desværre også højdepunktet i en lang-gaber af en Superligakamp, hvor gæsterne fra HB Køge knap nok havde et forsøg på mål.

Ligner en nedrykker
Hjemmeholdet havde en enkelt stor chance, men Andrei Sidarenkov sparkede bolden over mål fra en forholdsvis fri position i feltet efter små 20 minutters spil.

Men meget mere skete der ikke i en kamp med skuffende lavt tempo og manglende intensitet - og et niveau, der var tæt på at være fornærmende ringe.

SønderjyskE formåede ikke at ride videre på selvsikkerheden fra 5-0-kampen over FCK, men holder nok så vigtigt for sønderjyderne afstanden på otte point til HB Køge, der stadig ikke ligner et hold, der kan overleve i Superligaen.

Se matchfakta fra SønderjyskE-HB Køge her.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere