Drømmestart for Viggo

Vellykket eksperiment med Dennis Flinta på midtbanen var med til at sikre de tre kærkomne point

Pourié skød sejren til Silkeborg (Arkivfoto: Anders Brohus)
Pourié skød sejren til Silkeborg (Arkivfoto: Anders Brohus)

HADERSLEV (ekstrabladet.dk): Viggo Jensen fik en drømmestart på tilværelsen som redningsmand i Silkeborg. Med 3-2-sejren over SønderjyskE blev udbyttet ikke bare tre meget kærkomne point, som betyder, at jyderne fra Himmelbjerg-egnen overlod sidstepladsen til Brøndby, men også, at de tabende sønderjyder for alvor blev rykket ind i nedrykningskampen.

Og det skete efter en indsats på et koldt og atmosfæreforladt Haderslev Fodboldstadion, hvor 1638 så på, der må have gjort den ny boss meget glad.

For han, der levede fint med i kampen på sidelinjen uden på noget tidspunkt at være hysterisk, så en flok spillere, der solgte sig selv meget dyrt for at komme frem til triumfen.

Se mere:

Se også: 'Viggo gør drenge til mænd'

Viggo Jensen, der hentet til Silkeborg som såkaldt 'brandslukker', slog i sin første startopstilling til med en markant ændring i forhold til forgængernes dispositioner med holdet.

Han valgte at bruge den normale højre back Dennis Flinta i den defensive rolle i den diamant-formede midtbane-opstilling. Og det viste sig at være en rigtig god disposition. Han samlede både meget op og satte meget i gang.

På midtbanen i øvrigt var Jesper Bech i den offensive rolle, mens Frank Hansen opererede i højre side og Kasper Risgård i venstre i den kamp, der blev langt mere seværdig, end de fleste havde ventet på forhånd.

Målmandsfejl gav sammen med et par vaklende forsvar deres bidrag til målfesten.

Se mere:

Se også: Silkeborgs mareridt: Thorbjørn færdig

Lasse Heinze boksede bolden lige ud i fødderne på Tommy Bechmann, da hjemmeholdet kom foran – en føring, som dog kun gav kortvarig glæde, fordi SønderjyskE-keeperen Håkon Opdal atter engang demonstrerede, at han ikke har Superliga-klasse ved at lade et fladt langskud fra Dennis Flinta glide under sig.

Bechmann var også pænt involveret i SønderjyskEs anden scoring, da han smækkede en fornem aflevering ind i hovedet på Eyjólfur Hédinsson, der fik både tid og plads til at heade bolden i nettet.

Efterfølgende havde Hedinsson ny god mulighed, men her viste Heinze klasse, mens Opdal fik hjælp af stolpen, da Kasper Risgård fyrede et kanonskud af, inden Frank Hansen med et lille trylleri af et hovedstød næsten fra baglinjen sørgede for udligningen inden pausen.

2. halvleg bød ikke på samme chancehav, men Silkeborgs topscorer Marvin Pourié slog til, da muligheden bød sig og sørgede for det mål, der udløste en helt fortjent sejr til Viggo-tropperne.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen