Rødt kort kunne ikke stoppe SønderjyskE

Sønderjyske fortsatte sin fine form og sendte HB Køge hjem med et nederlag

Quincy Antipas vises ud af dommer Michael Svendsen. (Foto: Jesper Dall/Polfoto)
Quincy Antipas vises ud af dommer Michael Svendsen. (Foto: Jesper Dall/Polfoto)

HADERSLEV (Ekstrabladet.dk): SønderjyskE er ikke til at stoppe. Selv om forårets store succeshold måtte spille med 10 mand i næsten en time, fordi Quincy Antipas så rødt, blev bundproppen Køge også sat til vægs.

2-1 blev slutfacit for øjnene af alt for få tilskuere. 2698 var tallet, selvom de lokale helte stillede op som ubesejret i fem kampe. Nu er facit så seks kampe og 16 points. Imponerende flot.

Lad være fastslået, at så godt som nedrykningsdømte Køge i den første time var en rystende ringe modstander på Haderslev Fodboldstadion. Først i slutfasen kom der lidt gejst og galskab ind på holdet. Og dså vaklede hjemmeholdet rent faktisk.

Rødt for albue
Quincy Antipas fik det røde kort en halv snes minutter før pausen, fordi dommer Michael Svendsen skønnede, at den lille boldkunstner bevidst brugte sin albue til at slag mod gæsternes Ronnie Bendtsen i forbindelse med et hjørnespark.

Forinden havde han nået at levere en langt mere positiv vare, da han midtvejs i 1. halvleg var manden bag hjemmeholdets 1-0-scoring. Her var han afslutter på et mønsterangreb, hvor banens bedste, Lasse Vibe, tog flot andel i opspillet.

Vibe havde selv sidste fod på bolden, da SønderjyskE kom på 2-0 – seks minutter efter at holdet var reduceret til 10 mand.

Storm skadet
Køge-forsvaret snorksov i forbindelse med et frispark, og det gav Henrik Hansen mulighed for at servere bolden for fødderne af Vibe, der fikst prikkede bolden forbi Morten Haastrup.

I 2. halvleg havdfe Køge mest spil, men SønderjyskE havde tre kæmpechancer i kontraspillet for at øge yderligere, inden gæsterne i overtiden fik reduceret ved Lasse Kronborg. Men det blev ved ligeved og næsten med hensyn til udligningen. Til gengæld kom der en bet, fordi den lille vævre tekniker Bo Storm humpende måtte forlade banen. Dermed må han betragtes som yderst tvivlsom til returkampen i pokalsemifinalen mod Horsens på torsdag.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere