Ydmyge Sønderjyske har luksusproblemer

Alle angribere i Sønderjyske scorer mål for tiden, så træneren lufter tanken om at trække lod.

Kenneth Fabricius scorede en enkelt gang i mandagens kamp mod AGF, mens Tommy Bechmann scorede to. Og Bechmann startede kun inde, fordi Quincy Antipas havde karantæne - han har scoret de seneste to gange, han har været i kamp.

Træner Lars Søndergaard er svært tilfreds med sine skarprettere efter 3-1-sejren over AGF mandag aften, men han får svært ved at vælge til næste kamp mod FC Nordsjælland.

- Det er jo et fantastisk positivt problem, vi har. Og ja, jeg kan jo prøve at ryste posen engang imellem og så håbe på, at det er den rigtige, jeg kommer frem til, siger Lars Søndergaard.

Sønderjyske leverede en god holdindsats med solid organisation, hvor den første scoring var den, der satte dagsordnen for resten af kampen.

- Det kom til at gå vores vej, fordi vi kom foran 1-0. Vi ville presse højt, og det lykkedes. Vi fik stresset dem, og de kom ikke til noget. Vi fik styret kampen, synes jeg, siger Lars Søndergaard.

Den første scoring stod Tommy Bechmann for, og derfor ser den lyshårede angriber naturligvis gerne, at han starter inde i den kommende superligakamp på torsdag.

- Jeg synes, jeg har givet træneren noget at tænke over. Jeg har da gjort mit til at vise, at jeg er god nok til det i hvert fald, siger Tommy Bechmann.

Et andet lykkeligt problem, de har i Sønderjyske, er, at de nu ligger ni point over nedrykningsstregen. Men det får nu ikke træneren med de nordjyske aner til at rende jublende rundt.

- Der er stadig 10 kampe tilbage, og så vidt jeg ved, er 10 kampe 30 point - og så er ni point lige pludselig ikke ret meget. Men selvfølgelig er vi glade og tilfredse med den sejr, vi fik i dag, siger Lars Søndergaard.

- Men vi skal også være ydmyge og vide, at hvis vi slapper af, så kan det hurtigt gå den forkerte vej igen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere