Russere vil købe Antipas

Sportschefen tror ikke, at et Antipas-salg kan svække Sønderjyske så meget, at nedrykning kommer på tale

Quincy Antipas kan være på vej væk fra SønderjyskE. (Foto: Richard Skovby/Polfoto)
Quincy Antipas kan være på vej væk fra SønderjyskE. (Foto: Richard Skovby/Polfoto)

En uge før superligastarten ved Sønderjyske stadig ikke, om man kan råde over den hurtige angriber Quincy Antipas i sæsonåbneren mod Brøndby 4. marts.

Et par klubber har vist interesse for zimbabweren, og man er stadig i kontakt med en russisk klub, der gerne vil handle inden 10. marts, hvor der lukkes for spillerhandler i Rusland.

Sportschef Ole Nielsen erklærer sig villig til at sælge til den rette pris, selv om han vil miste en af holdets profiler.

- Rent sportsligt vil det være et tab. Quincy har nogle spidskompetencer i form af sin speed, som vi får svært ved at undvære. Han gør ondt på modstanderne, og de har stor respekt for ham, siger sportschefen, som dog sætter sin lid til, at man blandt andet i form af Tommy Bechmann har folk, der kan tage over i tilfælde af et salg.

- Vi skal også huske på, at han trods alt kun scorede tre mål for os i efteråret. Det er ikke som Gilberto Macena i Horsens.

- Men det er klart, at Quincy har trukket en masse opmærksomhed til sig og på den måde også givet plads til medspillerne, siger Ole Nielsen.

Sønderjyske spiller sin sidste træningskamp søndag mod Horsens, og her er Antipas måske slet ikke med. Men det skyldes nu ikke frygten for en skade, der kan spolere et eventuelt salg.

- Han har haft noget trykken for ørerne siden vi kom hjem fra træningslejren i Tyrkiet, og det har han blandt andet fået penicillin for.

- Derfor er det tvivlsomt, om han bliver klar. Men hvis han gør, har vi ingen problemer med at bruge ham, så længe han er på kontrakt hos os, siger Ole Nielsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer