Her er SønderjyskE's nye træner

Tidligere AaB-træner overtager Michael Hemmingsens job i SønderjyskE

Lars Søndergaard bliver ny cheftræner i SønderjyskE. (Foto: Tobias Nørgaard Pedersen)
Lars Søndergaard bliver ny cheftræner i SønderjyskE. (Foto: Tobias Nørgaard Pedersen)

Det kunne umiddelbart lyde som en vits fortalt af en otteårig, men den er god nok. SønderjyskE’s kommende træner hedder Søndergaard.

Sliderne fra grænselandet har udset sig den tidligere AaB-træner Lars Søndergaard til at overtage trænersædet efter Michael Hemmingsen, der netop er draget til Randers FC.

Lars Søndergaard har senest haft cheftrænertjansen i den falmede storhed Viborg FF, hvor han ved årsskiftet fik sparket uden at have imponeret resultatmæssigt i 1. division.

Bedømt på de skudsmål, der fulgte oven på indsatsen i Viborg, så ligner Lars Søndergaard et oplagt match for de realistiske sønderjyder.

Defensive dyder
For Lars Søndergaard er kendt som en træner, der lægger stor vægt på den defensive organisation og ikke ser det som sin mission at underholde. Han var en kort periode i 1998 cheftræner i AaB og valgte derefter at tage til Østrig, hvor han har styret flere hold i bedste række.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger viste Lars Søndergaard sig hurtigt som favoritten i det felt på omkring ti træneremner, som SønderjyskE udformede. En gruppe, der længe har rummet tidligere Vejle-træner Mats Gren og Auri Skarbalius i HB Køge.

Her er Superliga-programmet

I sidste ende mente SønderjyskE, at Lars Søndergaard med sin tilgang til spillet var den rette mand til at følge op på Michael Hemmingsens arbejde.

0 kommentarer
Vis kommentarer