Annonce:
Annonce:

SønderjyskE: Frosten bider ikke på os

Vinteren kan bare komme med sne og frost. Oprykkerne fra SønderjyskE har baneforholdene, der kan klare det

SønderjyskE tager lørdag imod Brøndby IF. Det senest opgør mellem de to klubber endte 2-2 på Haderslev Fodboldstadion. (Foto: Andreas Szlavik)
SønderjyskE tager lørdag imod Brøndby IF. Det senest opgør mellem de to klubber endte 2-2 på Haderslev Fodboldstadion. (Foto: Andreas Szlavik)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg SønderjyskE

Timingen kunne ikke være bedre for superligaklubben SønderjyskE.

Mandag afsluttede oprykkerne arbejdet med at lægge varme i banen på Haderslev Fodboldstadion - og dermed får de vejrmæssige forandringer i disse dage ikke indflydelse på morgendagens kamp mod Brøndby IF.

- Ja, det er rigtigt. Vi har fået varme i banen - og det blev tændt for en uge siden, siger kommerciel direktør i klubben, Klaus Rasmussen til ekstrabladet.dk.

Han understreger, at der dermed skal ekstraordinært meget til, før forholdene er umulige at spille under på banen i det sønderjyske.

- Indtil videre er vi såmænd også gået helt fri af sne hernede. De har lovet tre graders frost i nat, men da det er plus-temperaturer i dagtimerne og der kun er lovet en enkelt milimeter nedbør i morgen, er det ikke noget, vi er urolige over, siger Klaus Rasmussen.

Helt så fornemt står det ikke til i Farum, hvor FC Nordsjælland endnu ikke har fået varme i banen. Alligevel forudser klubejer Allan K. Pedersen ikke de store problemer.

- I Nordsjælland lover de ned til minus tre grader. Vi gør, hvad vi kan og har dækket banen af. Umiddelbart er vi ikke i tvivl om, at vi spiller. Der sker ikke noget ved, at der er et par graders frost. Vi skal væsentlig længere ned, siger han til bold.dk.

Hvor SønderjyskE-Brøndby IF afvikles lørdag eftermiddag fra klokken 17, spiller FC Nordsjælland først søndag klokken 16.05 mod OB.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Det er reelt straffrit at sjofle almindelige menneskers hårdt tjente penge bort
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: